L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 5 de maig del 2010

S'adjudiquen dins del Pla Zapatero les obres de la primera guarderia municipal a la platja de Tavernes


L’empresa Edifici Safor ha estat l’adjudicatària per construir la primera guarderia municipal de la platja de Tavernes. Aquesta guarderia està prevista construir-se als terrenys que l’ajuntament té a la placa de la urbanització Playa de los Naranjos, en concret al lloc on hi havia un anterior magatzem municipal, enderrocat fa poc (vore fotografia). El cost del projecte està en 157.000 euros i es financia amb els fons del segon Pla Zapatero.
No cal dir res sobre el projecte i l’obra. Tot el que siga millorar els serveis és positiu i no serem nosaltres qui posem pegues a un projecte que pot i deu facilitar l’accés al treball de molts mares i pares amb dificultats per deixar els seus fills a la jornada laboral, encara que en aquest cas el servei sembla ser que va a ser de més profit durant les vacances.
Mentres tant, i donat que calen moltes més guarderies municipals a la ciutat, la dificultat d’atenció als menuts continuarà durant els 10 mesos que els veïns i veïnes vallers passem majoritàriament al nucli urbà, al poble com solem dir.
Precisament això ens porta a la reflexió sobre quina ha de ser la priorització i planificació dels serveis municipals i llancem la qüestió: ¿Considereu millor la construcció de la guardería a la platja o al poble?

Nosaltres no ens decantem: esperem les vostres opinions.

-

5 comentaris:

pelleret ha dit...

Que curiós..., que es realitze la guarderia en un lloc on inclús falta urbanitzar, així com les pistes esportives dins d'un sector on urbanitzaran, també és molt sospitos que tot es faça per la contornada d'algun lloc en concret. que volen promocionar.....,
pot ser el sector 12 i perque ?

Anònim ha dit...

tinc entés que els panells solar els han adjudicat a una empresa alacantina. no sé el nom.

Anònim ha dit...

pelleret no sigues malo, eixa zona està prop del sol i de la mar. Per això és bona.

pelleret ha dit...

ja, ja, ja, però algú és molt llest i sap el que fa, roda i dóna voltes a invertir els diners dels altres, on li interessa a ell, a la resta de la platja platjereta que s'apanyen com puguen, ell a la seua marxeta, promp d'on tinc els interessos.

Anònim ha dit...

a lo millor resulta que veu la fi del tunel i està preparant-se. Com aquell que sen va i arreplega els bartuls.