L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 7 de maig del 2010

Consulta Popular sobre la Política Educativa del Govern Valencià del PP


Ja ha començat la consulta popular sobre la política educativa del Govern Valencià del PP. Ha estat una iniciativa de la Plataforma per l’Ensenyament Públic que valora molt positivament la participació el dia que s’engega la consulta.

La pregunta plantejada a la comunitat educativa és: "Creu necessari un canvi en la política educativa del Govern Valencià i dels actuals responsables de la Conselleria d'Educació".

Les dades provisionals sobre la participació en la consulta popular indiquen que, de moment, han participat 342 centres educatius (239 col·legis i 103 instituts) d’arreu del País Valencià.

Total vots: 46.597
A favor del canvi en la política educativa: 44.733 (96%)
En contra: 1.258 (2,7%)
Nuls: 605 (1,3%)

Aquestes dades es refereixen únicament als vots presencials. La Plataforma calcula que el cens aproximat de les persones que podien votar és d’al voltant de 73.000 persones, el que representaria un 63% de participació.

L'AMPA DE L'IES LA VALLDIGNA ENS HA FET ARRIBAR LA SEGÜENT NOTA:

L'AMPA IES LA VALLDIGNA de Tavernes ha realitzat, avui divendres 7 de maig, la CONSULTA POPULAR promoguda per la "Plataforma en defensa de l'Ensenyament Públic", on FAPA-VALÈNCIA és membre, i per tant, l'AMPA de l'IES La Valldigna.

ELS RESULTATS HAN SIGUT ELS SEGÜENTS:

VOTS SÍ: 516
VOTS NO: 8
VOTS EN BLANC: 4

No hi ha hagut cap problema. Han participat en l'organització de la consulta, alumnes i membres de l'AMPA. Agraïm a tots els pares, mares i alumnes la seua participació.

-