L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 10 de maig del 2010

Primera jornada de la Setmana Ciutadana

Les jornades de la Setmana Ciutadana a Tavernes organitzades per l'Associació de Veïns La Valldigna no podien començar millor: una conferència de Joaquin Giner sobre els "100 anys de l'empresa Federico Giner".
Es compleix enguany els cent anys d'una empresa puntera, especialitzada en el moble escolar i ací se centrava la xerrada sobre els començaments, el temps de la Republica i la Guerra Civil a l'empresa i els ministres d'industria que ajudaren amb les seues polítiques a que Federico Giner fora una empresa molt coneguda.
Ens va contar com el comandant que en temps de guerra dirigia l'empresa arribà a ser una amic persoanl de la familia, inclús com l'amagaren i què va ser de la vida d'aquest enginyer, amb un pare que tenia general. Anècdotes, històries i fets que marquen la vida del nostre poble i com no, la certesa que sempre és interessant escoltar a gent de la Vall, a gent que tenen tant a dir sobre la història actual del nostre poble.
El públic, la sala plena, aplaudí molt la intervenció. Com és habitual unes paraules d'agraïment al conferenciant i la presentació de la convidada de la xerrada de dimarts, la interventora de l'ajuntament, serviren perquè la presidenta Maria Lluisa donara per conclosa la primera sessió de la setmana gran dels veïns i les veïnes de Tavernes. La Cotorra no se les perd, i vosaltres també hi havieu d'acudir.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Eh, Cotorra, t'has oblidar dir que Manolo Vidal no va assistir a la jornada inaugural.I que des del PP van enviar a la regidora de Sanitat, a cap dels teòrics pesos pessats, els tinents alcaldes.
Tan mal estan les relacions amb l'Associació de Veïns?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem sabut que no va assistir per un problema puntual de malaltia de familiar. I es va canviar la seua presència per avui dimarts, que presentarà a la interventora.
Res a vore amb males o bones relacions que ens diuen són les normals.