L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 5 de maig del 2010

Nous talls en les emissions esportives de TV3

Nota d'ACPV, entitat responsable dels reemissors de TV3

Seguint amb les directrius del requeriment notarial que RTVV ha fet arribar a Acció Cultural del País Valencià per deixar d’emetre les retransmissions esportives de TV3, en les que Televisió Valenciana al·lega ser la titular en exclusiva dels drets d’emissió adquirits a través de la F.O.R.T.A. per al territori valencià, aquesta setmana l’amenaça de càstig legal i econòmic a Acció Cultural impedirà per tant l’emissió dels següents esdeveniments esportius.

Dimecres 5 de maig de 21:55 h. a 24:00 h. Futbol de Primera Divisió Mallorca - R. Madrid.

Divendres 7 de maig de 9:55 h. a 11:35 h. i de 14:00 h. a 15:30 h. Automobilisme (entrenaments).

Dissabte 8 de maig de 10:45 h. a 12:10 h.. i de 13:30 h. a 15:00 h. Automobilisme (entrenaments).

Dissabte 8 de maig de 18:00 h. a 20:00 h. Futbol de Segona Divisió Recreatiu - Llevant.

Dissabte 8 de maig de 21:00 h. a 23:00 h Futbol de Primera Divisió Vila-real – València.

Diumenge 9 de maig de 10:25 h. a 15:50 h. Automobilisme (entrenaments i cursa).


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Personalment ho tinc ben clar: no he de vore aquestes transmissions en Canal9. Si amb això esperen més audiència, estan aviats, en allò que a mi respecta.
A la nit, Mallorca-Madrid en la Sexta.

Anònim ha dit...

Quina poca vergonya!
Sols recordar que TV3 i canal 33 es poden vore en directe i en diferit a travès d'internet a:
http://www.tv3.cat/directes

vicent ha dit...

Igual que els comentaris anteriors. Cap problema, la tecnologia ens permet triar i com que podem, tan sols cal simptonitzar La Sexta, i a mi, personalment, no em moltesa escoltar les retransmissions en castellà si és des d'un mitjà la llengua vehicular del qual és el castellà, cosa a la que estic molt acostumat des de fa ja massa anys, em molesta més si això es fa a una canal el qual ha estat creat, entre moltes altres coses i en especial per a promoure la cultura, història i llengua autòctones.

Recordeu companys, que la culpa no és dels que manen sinó del poble què és el que tria els seus representants, i si els valencians i valencianes creuen que amb aquests pessonatges estan ben representats. Què li anem a fer? Sols resignar-nos els qui no pensem el mateix i esperar que els temps maduren les persones com maduren les fruites.

Arribarà el dia que el poble valencià s'alçarà per a dir... Ja hi ha prou! Malauradament haurà de ser d'una manera dràstica i traumàtica perquè les coses no s'han fet com calia, igual que en altres llocs com a Catalunya, per exemple.

Anònim ha dit...

Bueno realmente la noticia no es noticia, esto ha sido de siempre, antiguamente cuando solo estaba en Valencia capital TV3, cuando se emitia el partido de las 22h de los Sabados, TV3 cambiaba la señal por la del 33.

La culpa la tienen los derechos de emision del FUTBOL, mas complicados que la situacion de AHORA TE CORTO LA SEÑAL, AHORA TE LA DEJO...

Quejarse por estas cosas es de NIÑATOS, dado que lo MAS GRAVE del asunto no es si se ve por CANAL 9 o TV3... ¿No os dais cuenta? ¿NO?

El partido de las 22h ya lo paga MEDIAPRO, esta empresa lo vente a LA SEXTA (de hecho forma parte del accionariado) y a la vez MEDIAPRO lo revende a TV3, CANAL9, y aquella television que lo compre.

Los unicos que salen perjudicados son los ciudadanos: ¡NOSOTROS! Que somos los que PAGAMOS con nuestros IMPUESTOS las television PUBLICAS.

¿Por que PAGAR por algo que ya es GRATIS?

Asi que: Recomiendo VERLO POR LA SEXTA que por lo menos ME SALE GRATIS.

(Y con la emision de la F1 en Canal9 y en TV3, el mismo argumento... )

Indesidenter ha dit...

Ara va i resulta que les privades no les paguem! Vaja quin descobriment!
Pense que les privades les paguem via el sobrecàrrec de la publicitat i marketing que tots aboquem perquè va inclós en el preu final del producte, el preu de venta al public, dels productes que es publiciten que són quasi tots.
¿O és que valdria igual un pot de Coca-Cola si no fera publicitat?
Per la mateixa regla de tres podriem dir que no hi hagueren privades, que ja paguem per les publiques i de rebot que abaixen el preus corresponent a la publicitat que es deixa de fer en les privades.

Em pense que en el fons, no es debatia això, sino el dret a rebre informació i el dret a elegir on, a més del dret a l'acces en la informació, cultura, etc. en la propia llengua.
I que això passe en el segle XXI!

Anònim ha dit...

Por ignorancia de "Indesidenter ha dit..." contestare a su argumento de: "Pense que les privades les paguem via el sobrecàrrec de la publicitat i marketing que tots aboquem perquè va inclós en el preu final del producte, el preu de venta al public, dels productes que es publiciten que són quasi tots"

Cierto, tienes toda la razón, y no:
No todas las marcas se anuncian (INDITEX, MERCADONA... por ejemplo no se anuncian nunca, raras veces INDITEX y en siempre en PRENSA)

Los que si se anuncian, claro que hay parte de lo que cuesta el producto que sirve para pagar esa PUBLICIDAD, al igual que las bolsas del supermercado que en aquellos donde las regalan, van repartidas en los precios de varios productos de la cesta de la compra.

Aunque realmente el consumidor siempre puede elegir que comprar y que no, si te convence un producto lo compras y si no ... pues NO.

No hay que rebuscar tanto para poder deducir que con nuestros IMPUESTOS se paga la TELEVISIÓN PUBLICA quieras o no. (No tienes elección, es un IMPUESTO)

La televisión PRIVADA se sustenta gracias a la PUBLICIDAD, de productos que si quieres COMPRAS y si no ... NO.

No tengo nada mas que decir.

Indesidenter ha dit...

Efectivament, Indesidenter és un ignorant i com a tal ignorant ha dit els seus arguments d'ignorant. Tots no hem tingut l'oportunitat d'anar a Harvard a fer un master d'economia. O no s'estudia a Harvard la Ciència Econòmica? Com sóc tan ignorant...
Efectivament, i seguint en la meua ignorància front a la seua saviesa, pense que si vols vore una televisió privada la veus i sinó, no la veus. Faltaria més! Si vols vore TV3 la veus i sinó no la veus.
Dit així tot ben senzill i ben alegre, però pense que en la realitat no és així: caldria parlar d'altres paràmetres afegits com són la graella de programació, les retransmissions esportives; la confiança i credibilitat,la capacitat de fer programes de gran abast i atractiu (directes i musicals...) i molt més que fa que, majorment, la gent s'íncline i siguen les que més audiència tinguen les privades.
I com que tenen més audiència, són les que més entrada tenen de productes publicitats, i per tant guanyen més diners (vore Tele5 en la borsa) i com que guanyen més diners poden invertir més en la programació, teleseries americanes... que atrauen a més gent i.... la roda,roda.
Crec que torne a dir arguments d'ignorant, però és el que pense que estem veient tots els dies: les privades cada dia tenen més recursos i les públiques, malgrat els impostos, van de dèficit major.
I és que la teoria és molt bonica, però en la pràctica....
Sembla ser que hauré d'anar a la Business School abans de tornar a respondre't. Així que, talle, que aquest no era el debat.

Anònim ha dit...

Vuelvo a recordar que el corte de las emisiones de TV3 durante las emisiones de la LIGA DE FÚTBOL PROFESIONAL (Normalmente el partido de las 22h del sábado) se realiza desde mediados de la década de los 90, quizá no era en toda la Comunidad Valenciana, pero en Valencia capital si que se realizaban.

El motivo no es CENSURA, es ECONÓMICO... Los derechos de emisión de los partidos que emiten las TELEVISIONES PUBLICAS AUTONÓMICAS dice claramente son SOLO para su AUTONOMÍA (No es el mismo precio que paga TELECINCO, LA SEXTA, o CANAL+ por emitir un partido de LIGA comprado a MEDIAPRO que lo que pagan CANAL 9, TV3, o TELEMADRID)

Y ahora pregunta de QUESITO... de TRIVIAL ... ¿TV3 ha pagado por emitir el fútbol en la Comunidad Valenciana? NO

¿Quien tiene los derechos para emitirlo en la COMUNIDAD VALENCIANA? La Sexta y CANAL 9.

Ademas las emisiones de los canales de SATÉLITE de CANAL 9 y TV3 tampoco emiten los partidos de FÚTBOL, dado que no se lo permiten los derechos.

Como curiosidad de que esto no solo pasa en ESPAÑA... Antes del BOOM de la FORMULA 1 las previas las veía a través de la RAI y cuando comenzaba la carrera, distorsionaban la imagen, porque no podían emitirla para el resto del mundo.

Creo que en ningún momento he dicho que NO VEÁIS TV3, solo he explicado el asunto de la emisión del FÚTBOL.

Y ahora devolvemos la conexión.