L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 7 de maig del 2010

Més per a l'Església, menys per a Tavernes

En l’últim Plenari, l’Ajuntament de Tavernes va decidir per majoria concedir a les dues esglésies locals, Sant Pere i Sant Joan, una dotació de 18.000€ anuals, durant els pròxims quatre anys, que es repartiran en 12.000€ i 6.000€ respectivament.
Des de l’Agrupació Local de Joves Socialistes del País Valencià a Tavernes de la Valldigna, volem expressar la nostra total repulsa a aquesta dotació econòmica. Diners, des del nostre punt de vista, que es podrien traduir en una considerable millora de les infraestructures educatives que tenim deteriorades, la creació de noves instal·lacions tant esportives com lúdiques molt necessàries per a la platja i el municipi; fent així, atractiva Tavernes en ulls de tots i totes els veïns i les veïnes que a hores d’ara decideixen buscar aquestes millores fora, pel simple fet que ací no les tenim.
Si amics i amigues, creguem que seria el més just, i més pensant que farà un temps l’alcalde va haver de demanar un préstec per a poder tancar uns pressupostos locals. Però clar, tal vegada el nostre edil local, pensa que és més important dotar econòmicament ambdós edificis. Per cert, dos edificis privats, propietat d’una institució privada, concretament a càrrec de l’Arquebisbat de València, totalment autosuficient, econòmicament parlant, el qual segons ens han informat als Joves Socialistes no aporta un sol cèntim a la causa.
Des de Joves Socialistes no vegem en bons ulls que l’ajuntament, recolze amb diners públics, de tots els vallers i les valleres catòlics i no catòlics, una institució tant sectària com és l’Església Catòlica. Prova d’açò, es la negativa a reconèixer els matrimonis homosexuals, les manifestacions en contra al dret de poder decidir sobre el seu propi cos de les dones, i en els últims temps, més ocupada en amagar les fosques ombres delictives d’alguns dels seus membres, en compte de denunciar-los i condemnar-los davant la justícia.
Per aquesta mateixa raó, esperem que tots i totes els regidors i les regidores que optaren pel sí en aquesta resolució donen les explicacions pertinents al conjunt de la ciutadania, dilucidant així, el per què de la seua postura optada. Perquè baix el punt vista dels Joves Socialistes l’Ajuntament ha regalat uns diners públics molt valuosos per a Tavernes, que podrien millorar considerablement la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes. Perquè ja ho diu un antic proverbi “Al Cèsar el que és del Cèsar, i a l’Església el que és de l’Església”.

Remés per Joves Socialistes

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, joves, no tindreu marmolons dels grans? Perquè en el plenari es va deixar llibertat de vot i això vol dir que el partit no ho tenia gens clar.
I ara que li fareu/faran a la regidora que va votar a favor? L'expulsaran del partit? Haurà de deixar l'acta de concejal? Pedrà el favor del partit com a possible cap de llista? Almenys això és el que començava a parlar-se pel poble, que era la pròxima candidata del PSOE.

Defraudat ha dit...

L'anonim d'abans es deixa que ningú del PSOE va votar en contra. Els demés es van abstindre i en este poble vol dir que s'aprova per la majoria absoluta pepera.
S'havera aprovat igual pero farien un no testimonial que deixava les coses clares.

Barrabàs ha dit...

Una vegada se´m va titllar de Mr Scrooge per fotrem del Nadal....ja veieu com se les gasten en materia de pidolar els reperesentants de jesucrist en Tavernes..aneu pagant i fent amics. Al drac se li talla el cap...perque si només li deixes la cua, la bèstia queda amb vida..i continua alienant i demanant. Amen.

Anarquista ha dit...

Això sembla una cita dels temps foscos de la llarga dictadura franquista... ANARQUISME!!!!

Omar ha dit...

Ben volguts amics o amigues. Els i les Joves Socialistes no tindrem cap marmoló dels "grans", perquè Joves Socialistes del País Valencià sóm una agrupació independent, amb un criteri propi que pot ser semblant o diferent en alguns casos amb el PSPV.
Pel que tracta al cas de la regidora mencionada abans, espere que ella, els dos regidors del Bloc i els nou del PP, que són els que van votar a favor donen, no sols a nosaltres, si no al conjunt de la ciutadania un argument contundent i convincent que explique la seua posició en aquest tema.

Anònim ha dit...

Jo propose que quan es faça propaganda turistica i vullgam mostrar coses de Tavernes o tinguen que parlar de monuments i llocs històrics i culturals de Tavernes que eliminen les esglesies i tota cosa religiosa.
I aixina no tindrem obligacions de manteniments i reparacions.