L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 26 de maig del 2010

L'infantil del Tavernes RC, subcampió d'Espanya


L’equip infantil del Tavernes Rugbi Club va participar el passat cap de setmana al Campionat d’Espanya celebrat a Valladolid i va demostrar l’alt nivell que tenen els seus jugadors. Van fer un torneig impecable, donant una lliçó d’estratègia, tècnica i defensa, en tot el torneig només van encaixar un assaig en contra.
Al torneig van participar 24 equips d’arreu de tot l’Estat enquadrats en 8 grups de 3.
El dissabte 22 es va disputar la primera fase de grups, El Tavernes va quedar enquadrat en el grup D amb l’Alcobendas de Madrid i al VRAC Valladolid, equip amfitrió.
Els resultats van ser:
TAVERNES R.C. 12 — ALCOBENDAS 0
VRAC VALLDOLID 5 — TAVERNES R.C. 8

El Tavernes R. C. va quedar primer de grup i s’enfrontà en quarts de final al Ingenieros Industriales de Madrid, el resultat va ser:
INGENIEROS IND. MADRID 0 — TAVERNES R.C. 3

El diumenge 23 es va disputar la semifinal amb el següent resultat:
SITGES 0 — TAVERNES R.C. 17

Els jugadors del Tavernes van fer un molt bon partit, van dominar en tot moment tant en davantera com en la línea i van arrasar al que a la fi seria tercer classificat del torneig, el Sitges.

GRAN FINAL
Amb un estadi ple de gom a gom, es va disputar la final, un partit molt igualat on qualsevol dels dos equips podria haver guanyat. Els infantils del Tavernes R. C. van tindre una oportunitat d’avançar-se xutant a pals però el baló va eixir fregant el pal, els davanters també van tindre ocasió d’assajar però la defensa madrilenya els va parar a un metre de la línia d’assaig. Al finalitzar el partit el resultat era 0 a 0. La final es va decidir en l’últim minut de la prorroga i amb un drop.
LICEO FRANCES (Madrid) 3 — TAVERNES R.C 0

En finalitzar el partit la grada va reconéixer el meravellós espectacle que els dos equips els havien fet gaudir i va ovacionar fortament el Tavernes R. C. que va vore com se li escapava el triomf en l’últim sospir. Sens dubte els infantils del Tavernes R.C. van demostrar que el futur del rugby a Tavernes està garantit.

Enhorabona a tots els jugadors, entrenadors, als acompanyants i a tots els que des de Tavernes heu fet força per a guanyar.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

De part de tota la directiva del Tavernes RC donar la enhorabona a aquestos xavals, dir-los que continuen així, lluitant i portant el nom del Tavernes allà on vagen. I dir-los que els esperem prompte al primer equip. ENHORABONA, sou uns cracks.
Molina