L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 de maig del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Qualsevol lloc no és bo per aparcar, però malgrat la prohibició expressa del Codi de Circulació d'aparcar en els ponts....

I no és la primera vegada, ni la segon que el pont sobre el Vaca serveix per deixar el cotxe, malgrat el gran espai que hi ha a les rodalies. I tampoc seria la primera vegada que no foren dos, sinó tres o quatre cotxes.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La cotorra ha anat a fer fotos al riu, i la unica preocupació es si es pot aparcar o no dalt del pont del riu vaca. Per què no feu fotos de tots els cotxes que hi han aparcats en els quatre cantons de tots els carrers del poble? Ja que sempre hi han cotxes aparcats en zona groga,o siga sense deixar els 4 metres de distancia al cantó.
Per què no feu fotos en la carretera del poble que sempre hi han cotxes aparcats en doble filera i dónen pel sac?
La cotorra és socia del parking municipal? Hi ha que mirar que no sols aparquen mal en un lloc, sino en tot el poble: sobretot en el pas de peatons que hi ha en el Bar Musical.

Anònim ha dit...

Però home, amb l'ample que hi ha a l'horta i deixar-los al pont.
Es que ni els treballadors tenen lloc per aparcar i ho han de fer al cami i els camions ja ni parlar. Compreu un parell de fanecades al costat i feu aparcaments.
Em sembla lamentable que justifiques una cosa mal feta amb l'excusa que hi ha altres que també actuen i la fan malament.