L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 28 de maig del 2010

IES Band actua avui a la Casa de la Cultura

La IES Band, formada per alumnes dels instituts Jaume II i La Valldigna, de Tavernes de la Valldigna ofereix avui divendres, 28 de maig, a la Casa de la Cultura de Tavernes, un concert dins de l’acte de cloenda del curs acadèmic 2009/10. Per tal de poder donar cabuda al nombrós públic que cada any assisteix a l’acte de cloenda del curs, les direccions d’ambdos centres han decidit celebrar els actes per separat. Així, a les 18:30 hores tindrà lloc l’acte de l’Institut La Valldigna i a les 20:00 està previst se celebre l’acte de l’Institut Jaume II. Per això, la banda haurà d’interpretar el programa del concert dues vegades

No hi falteu. Qualitat i bon rotllo musical assegurat.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Si...un bon esforç i un bon rotllo...que n´aprenguen els politics....i esperem que no se´n vaj tot a fotre el camo per culpa de la canallada de les adscripcions.

vicent ha dit...

Mentre la voluntat dels músics que la formen, el responsable de la seua direcció i els professors d'ambdos centres no decaiga, crec que els polítics poca cosa o no res podran influir. Voler és poder.

Enhorabona als responsables de la iniciativa. Crec que és l'única banda d'alumnes d'instituts a terres nostres. No sé si a l'estat espanyol hi haurà cap, cosa que dubte.

Indesidenter ha dit...

Però de quins polítics parleu? Perquè tots no crec que siguen iguals.
Mireu el PP, res per a les bandes, res per a les societats musicals i ahir podíem llegir que han decidit una retallada del 25% del que dedicaven a la musica valenciana.
Conservatoris caent, poca dedicació als de casa i contractes milionaris per a directors i orquestres que calen per a òperes i tutti quantti al Palau. I mentre per exemple, la Rita no paga a les bandes que participen en actes de falles i un llarg etcétera.
No parleu de polítics, parleu de polítics i polítiques concrets, per favor.

vicent ha dit...

Company Indesidenter. Calma't un poc. No saltes tan prompte perquè se te veu la vena. Quan parlem de polítics parlem dels que manen o realment tenen poder. No cal anar especificant a cada pas. Per Deu, Tranquilitzat i no et tires al coll de qualsevol que escriu un comentari que a tu no t'agrade o no s'ajueste a la teua manera de entendre o de dir les coses com he pogut comprovar a La Cotorra de la Vall, on hi havien uns comentaristes, (m'agradava molt el que escrivien i com ho escrivien), que ja no han tornat a participar des que van tenir un afer amb tu. Pot ser jo siga més crític que no pas tu amb la política que estem patint, no sols al poble sinó també al nostre país i també a l'estat i continent. Però això ara no toca i menys amb el tema que estem tractant. Una til·la pot ser siga la solució al teu problema.
I perdona si no hem estat tan precisos com tu.

Indesidenter ha dit...

Disculpa'm. No era la meua intenció. I pense que la discrepància o perquè un altre defense punts de vista diferent en un tema no és suficient raó - pense jo- per deixar de participar-hi com comentes. Però no sóc qui per a valorar-ho.

Vicent (et tutege): és que estic cansat de vore com la gent ho confon i ho mescla tot. I que diguen que tots són igual.
Al final te n'adones que "cal dir les coses pel seu nom" i "ben fort, i clar, i que tothom ho escolte".
Mira ahir mateix: En un soterrar a la vesprada. Ix el tema amb un grup de llauradors sobre el riu i la manca de neteja.
Comentari dels llauradors: el riu no es neteja per culpa dels grups verds i ecologistes.
Fixa't bé Vicent, per a ells, no és l'ajuntament o la manca d'interés del govern de torn, són els verds, els ecologistes qui impedeixen que es netege el riu. Es el que senten dels que manen, del PP, "que no ho fan perquè enseguida els verds els denuncien" dien els llauradors.
I per molt que els expliques les coses, res de res. Els que ara manen no tenen culpa de res: El riu no es neteja per culpa "d'eixos verds".
I no els treies d'ací.
Això era moments abans d'escriure ací el comentari.
Si damunt nosaltres ací que podem dir les coses amb una certa llibertat, gastem subterfugis i generalitzem amb "els polítics"... passa el que passa després quan parles amb la gent: Generalitzen també i tots els polítics són iguals. I tu saps que no es així.

I gràcies pel consell de la til·la. Intentaré no ser tan vehement si això molesta.
Realment crec que el problema és que en el text no s'aprecien les inflexions i entonació de la veu si estiguérem parlant cara a cara i vories que eixe "tirar-se al coll" no existeix per a res.

vicent ha dit...

Company Indesidenter:
Vaig tenir una professora que sovint ens deia: l'ironia en un mitjà visual és molt important perquè a més del to i la inflexió de la veu del què parla, comptem amb la imatge: gesticulacions facials i ademans amb les extremitats superiors. Aleshores, és molt fàqcil ser irònic.
A un mitjà radiofònic la ironia és més difícil d'emprar ja que sols comptem amb la veu i allò què arriba i com arriba a l'oient. Ja sols comptem amb el 50% de possibilitats per a fer-nos entendre el que hem dit i com ho hem dit.
En canvi, als mitjans escrits, la ironia és millor prescindir d'ella ja que, primer has de saber plasmar-la molt bé, per a la qual cosa has de tenir un gran domini del lèxic i després, malgrat això, comptar amb la comprensió lectora del que llegeix allò que has escrit. Depén molt de la seua interpretació.
D'altra banda, company. T'entenc perfectament. No ets l'únic que sents sovint comentaris que et reboliquen els budells i més, però reaccions vehements i impetuoses, no ens porten enlloc.
Afortunadament, a la Cotorra de la Vall no cal matisar massa el que es diu perquè sembla, llevat d'alguna intervenció interessada, que tots els què la visitem patim del mateix mal o bé. Cadascú ho interprete com vulga. De seguida saps cada comentari per on va.

Anònim ha dit...

SI QUE DONA DE SI LA COSA

Indesidenter... "toca que venen i venen que toquen", la panda de FRIKIS que ens ha tocat viure a La Valldigna, des de fa anys deixa molt que deistjar, l'ultim affer l'adscripció dels alumnes de secundaria, si tirem arere, l'ALTA TRAÏCIÓ al poble en el tema de la llum. ESCANDALÓS, LAMENTABLE i injustificable, i sols t'he possat dos eixemples.

Totalment d'acord amb Vicent, una iniciativa més que lloable, i una manca de recolçament institucional més que palpable.

bon diumenge