L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 6 de maig del 2010

¿Ha venut el PP la CAM a Caja Madrid?

El president Camps i el PP no pot donar lliçons de valencianisme ni de nacionalisme en les Corts perquè han venut la CAM a Caja Madrid. Era l'opinió expressada per Enric Morera, portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, que ha considerat molt preocupant que el president de la Generalitat, Francisco Camps, “no haja respost a la nostra pregunta de la sessió de control, com ja és habitual en ell des de fa un any, però és més preocupant que un tema d'interés prioritari per a la nostra terra, com és el de les caixes d'estalvi, no haja dit absolutament res i això què he denunciat el pacte Zapatero-Rajoy de fusions que pot afectar a la CAM i que Camps no ha desmentit hui”.
Segons Morera, “està clar que el PP té una clara estratègia per a dominar caixes d'estalvi i Rodrigo Rato té en la seua agenda com prioritat apoderar-se de la CAM, el que seria una cosa molt perillosa per a l'economia valenciana i especialment per a l'alacantina, que podria perdre la seua principal caixa d'estalvis i el seu centre de decisió desapareixeria de la nostra terra”.
El president del Consell no ha respost tampoc a aquesta pregunta, “el que reafirma que Camps, per a fer-se perdonar per Rajoy, no ha dubtat a oferir com present la CAM. Per tant, que després no vinga a les Corts a donar-nos lliçons de valencianisme ni de nacionalisme, perquè Camps és el primer que no defensa els interessos econòmics de la nostra terra i obeïx les directrius que li marquen des de Madrid”.
-

4 comentaris:

Silmin ha dit...

Tampoc ho veig tan greu que la venguen, total per financiar al PP, ho faran igual però sense enganyar ningú

Anònim ha dit...

El problema per a mi no es la venta sino que els estalvis dels valencianets i valencianetes fugiran cap a Madrid, encara
que siga com dius per finançar els mateixos, però si estan ací alguna cosa quedarà.

vicent ha dit...

No sé si se n'adoneu però, la feina que des de fa anys van iniciar les forces espanyoles està arribant a la seua fi.

Podrem guanyar alguna batalleta, que fins ara han estat més bé poques, però la guerra està perduda! No ens l'han guanyat els espanyols sinó que la hem perduda nosaltres, els valencians/es, gràcies als botiflers/es, i quan dic botiflers em referisc a aquells que des d'una opció política o una altra espanyolista han fet malbé el nostre país.

Com molt bé em va dir un company valencià del nord, no tenim remei.

Només en resta avergonyir-nos.

Anònim ha dit...

I que vols que li fem Vicent? Continuarem (bé, ells continuaran) votant PSOE i Zapatero (o qui estiga al front) amb l'excusa (vot útil o inútil?) de què no guanye el PP.
I no ens adonem que per als valencians tant són els uns i els altres: primer estatut per la via lenta i no com les comunitats històriques; la llengua arraconada y de segona a la tele primer socialista i més greu l'abandó encara en epoca del PP;
el 5% pactat per Guerra (PSOE) (personatge tan funest en la història moderna valenciana com Felip V) i Abril (UCD) perquè no alçara el cap ( o seria el gat per la cua com deia Fuster?) cap partit nacionalista; ara una reforma de l'Estatut de vergonya pactat ( també el 5%) pels mateixos PP-PSOE (les dues cares de la mateixa moderna parlant en clau valenciana), etc. etc.
I dic etc per no parlar d'impostos que van a Madrid, els que tornen, infraestructures, atur, educació i sanitat sota mínims....
Però hem tingut Papa, Copa America i tenim F1.
I res, Vicent, tu ho dius: botiflers aquells que des d'una opció o altra pero sempre espanyolista, destrossen, fant malbé, li donen pel cul al nostre PV.
I nosaltres.... si cal posem la vaselina i a ofrenar noves glòries a Espanya!!!