L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 20 de maig del 2010

Es REconfirma la paralització de la urbanització "La Sardina"


La urbanització de “La Sardina” ( o “Playa Naranjos” si voleu) torna a quedar paralitzada. La noticia la publica avui el diari “Levante”, encara que potser un poc tard, perquè ja ací ens ferem ressó de la situació fa ara 4 mesos. L'enllaç:
Podeu llegir, i us aconsellem de fer-ho, el que vam dir aleshores sobre el tema, perquè és el mateix que podem dir ara.
I hem de fer-nos ara ressò de les manifestacions de l’alcalde, Manuel Vidal, arreplegades en el diari: “No vamos a permitir jugarretas para no pagar la urbanización, y más aún cuando el lucro ha sido mayúsculo”.
Efectivament, no ho diu vosté només. Els veïns també opinen que, pressuposadament, el lucre degué ser gran, perquè allí anaven vivendes unifamiliars, com tota la urbanització, i un canvi del Pla Parcial va permetre fer edificis amb molts apartaments. I no cal recordar quin partit va aprovar la modificació del pla parcial que ho va permetre.
Per tant, senyor alcalde, pensem que alguna responsabilitat s’haurà d’assumir des del govern municipal de la ciutat, primer perquè continua governant el mateix partit i segon perquè l’alcalde és del mateix partit que governava quan allò va passar.
I sobre el lucre? Nosaltres no diguem res, ja ho diu vosté: “el lucro HA SIDO majúsculo”. Vosté ho afirma. Nosaltres només podem apuntar que no sabem qui es va lucrar. Comentaris hi ha per a tots els gustos. Però els comentaris són això comentaris, i per tant no anem a donar ni hem donat mai credibilitat a aquells que corren per la urbanització i que diuen que, pressuposadament, hi havia regidor que feia propaganda entre les seues amistats dels apartaments que venia Urbanizacions Sansebastian SA. I ho deixem ací.
La conclusió: Vosté, tal com va publicar la premsa i també ho vam dir ací, va prometre el passat estiu als veïns una ràpida solució. Tot acabat el 2011. No serà així, però no volem que s’amoïne ni es desespere: el seu antecessor en l’alcaldia va fer promeses urbanitzadores semblants (la famosa reunió de la Plaça de les Oliveres) i moltes més, com la solució a la falta d’arena en La Goleta i han passat anys i anys... i no s’ha avançat res.
Així que… tots tranquils, l’ajuntament i els veïns, que com diu la cançó:” … que veinte años no es nada”. Podeu esperar vint anys més!! I mentrestant, penseu que imatges com les que il·lustren la noticia les voreu molt de temps.
Però no passa res: és la platja de Tavernes!! O un tros...

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Assumir responsabilitats? De què aneu vosaltres, cotorros ingenus?
No hi ha més interés que els diners i ningú reconeixera que es van fer mal les coses i a guanyar (diners) els de sempre, els grans constructors i els amics de la rajola.
Aixi li ha anat i li va a Tavernes.
¿Lucro? Per a quí? No per als de callos en les mans sino els de corbata.