L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 10 de maig del 2010

El simater Olegario Alario, campió de la ANBOTO KILÓMETRO VERTICAL, Campionat d´Espanya

L´atleta veterà de Simat, Olegario Alario Peig, ha estat el Campió en la seua categoria (Veterans) de la ANBOTO KILÓMETRO VERTICAL ATXONDO - BIZKAIA, primera prova de les 5 valedores de la Copa d´Espanya de Carrera Vertical.
Olegario ha quedat el campió després de marcar un temps de 48m. 22s. i traure-li 2 minuts al segon classificat.
La pròxima prova on participarà Olegario, valedora també per al Campionat d´Espanya, serà el proper 1 d´agost a la CRONOESCALADA TORREON
BRAÑOSERA - PALENCIA.

La Cotorra felicita i el campio i informa que ha rebut des de l´Ajuntament de Simat i la seua regidoria d'Esports la petició de donar-li l'enhorabona en nom de tots els simaters.

Noticia redactada a partir de la nota rebuda des de l'ajuntament de Simat

5 comentaris:

gmv ha dit...

Olegario eres el millor enhorabona, segueix així......, tota la Valldigna esta amb tu.

Emilio Gonzalez Muñoz ha dit...

I aço no més que acomençat,ara ja aper la segon,que tu vals,l'enorabona i ja era hora que el reconeguen els merits aconseguits la federacio no s'arrepentira d'aver fitxat un corredor com tu per-ha representar a valencia i a la valldigna,els corredors del grup muntanya valldigna macomunitat de la valldigna estem amb tu...

SALUT I MUNTANYA.....OLEGARI

Ximo Escrihuela, del Grup Muntanya Valldigna ha dit...

Olegari, enhorabona per aquesta victòria...i per les que vindran!!!! Ets un campió en tots els sentits...per la teua senzillesa, humiltat i perque vals moltíssim per a aquest esport!!! La federació va a flipar amb el GRAN FITXATGE que ha fet aquest any!!!!
A vore si ems juntem alguns corredors del Grup Muntanya Valldigna i t'acompanyem a alguna de les següents proves a Palencia o Granada per a donar-te el suport que et mereixes.

Enhorabona CAMPIÓ!!!!!!!!

Anònim ha dit...

que passa que l'Ajuntament de Simat no mes s'enrecorda de Santa Barbara quan trona...........
Els corredors del GRUP MUNTANYA VALLDIGNA "MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA",estiga qui estiga "CORREDORS DE LA VALDIGNA SOM I SEREM..............Correm per DISFRUTAR,.no per FIGURAR.

Anònim ha dit...

Olegaria,FANTASMA,que eres un FANTASMA,corrien 2 i vas guanyar...ya veus...paquet