L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 12 de maig del 2010

El grup valler "Chakra" finalista del "Calaix Jove" de la Safor

El grup de metal de Tavernes, “Chakra”, ha quedat finalista del concurs de música “Calaix Jove” de la Safor. La final se celebra aquest dissabte a la localitat de Rafelcofer a partir de les 10 de la nit i competirà pel premi de 500 euros, amb què està dotat el primer premi, amb els grups “Escac al rei” i “Donant pel sak”. El segon premi té 300 euros i el tercer 100.
Aquest concurs s’inclou dins dels actes programats de la VII Trobada de Joves de la Safor
Sort al grup valler format per Llorenç, el baixista i cors; Juanvi, guitarrista; Dario, guitarrista; Carlos, veus i Javi, a la bateria i cors.
-

3 comentaris:

pepegall ha dit...

Una prova mes del dinamisme dels grups de Tavernes. Desde els anys 80, els grups vallers al davant de la moguda a la Safor, encara que desde sempre mal aprofitada.

Donar l'enhorabona alc xicons de "Chakra" per ser finalistes, ara cal que ens conteu la noticia de que han guanyat.

ValldignaDigital ha dit...

republiquem l'article
salut

Anònim ha dit...

Hola a tots!Sóc un component de Chakra.Estem molt orgullosos de representar el nostre poble en la final d'este concurs. Açò demostra que a Tavernes no només eixistix la banda de música o els cantants que actuen a la casa de la cultura, també hi ha grups de rock que tenen la mateixa, o fins i tot més, passió per la música. Només demanem que se'ns tinga un poc més en compte, que també som ciutadans de ple dret. Esperem guanyar i dedicar-vos el triomf, o almenys fer un bon paper.

Gràcies Cotorra per fer difusió de la notícia i gràcies Pep per defensar sempre la música rock a Tavernes.