L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 de maig del 2010

Compromís pregunta en les Corts per la Sanitat Pública

El grup Compromís-Bloc de les Corts Valencianes ha reclamat al Consell una major inversió en els hospitals de la sanitat pública i li ha preguntat “si té previst ampliar les plantilles de treballadors per a donar solució a la manca de personal en els hospitals valencians”.
La situació de la sanitat pública al País Valencià, deixa molt a desitjar i com a exemple, només cal parlar de com es viu i quines son les circumstàncies que afecten al Hospital Comarcal ¨Sant Francesc de Borja” de Gandia pel retard en la nova construcción o la mateixa atenció sanitària i urgències, per exemple, a l’estiu de la platja de Tavernes.
En aquest contexte, el síndic de Compromís, Enric Morera (Bloc), ha dirigit vàries preguntes adreçades al conseller de Sanitat, Manuel Cervera. Una de les preguntes parla de les queixes del personal sanitari de l’Hospital Clínic Universitari de València. Des de l’any 2002, s’espera una ampliació del centre, tal com s’havia compromés la Generalitat Valenciana però a dia de hui, no s’ha fet res i els sindicats de metges i d’infermeria reclamen una ampliació inmediata perquè “la secció d’Urgències s’ha quedat xicoteta i la sala d’espera no té espai, i en algunes habitacions hi ha tres llits quan haurien d’haver-ne dos solament”.
Morera, en parlar dels grans hospitatls generals valencians, ha denunciat també “la manca de personal sanitari en el Clínic, en el Peset Aleixandre, la Fe i l’Arnau de Vilanova”, i això evidencia “la dolenta gestió de la sanitat pública que està fent el PP”.
Extracte redactat a partir de la nota de premsa remesa pel Bloc
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

A Tavernes no hi ha metge de guàrdia de dia, utilitzen els de les consultes, així si hi ha una urgència oblidat de acabar prompte. I tal com digueu a la platja no hi ha res de res, i en estiu tampoc.