L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimarts, 27 de febrer del 2024

Carreteres de la Generalitat reasfaltarà el dimecres i dijous, per la nit, la carretera comarcal CV-50 que travessa Tavernes

 


La secció de carreteres de la Generalitat efectuarà diversos treballs de millora en el tram de la comarcal CV-50 Tavernes-Llíria al seu pas pel nucli urbà de Tavernes demà dimecres i dijous. Els treballs afectaran tot el tram de la carretera al pas per la ciutat i consistiran en tapar forats, reparar desperfectes i tornar a asfaltar.

Tots els treballs s'efectuaran per la nit, segons avisa l'Ajuntament, entre les 22 hores i les 6 del mati, i no cal ni dir que en eixes hores es pot vore afectat en alguns moments el trànsit i produir-se talls en la circulació.

Tot i la millora de la carretera, no es preveu segons la nota de l'Ajuntament, cap millora en les voreres al costat de la carretera, unes obres en les quals també ha d'intervindre la Generalitat donant el seu permís i revisant el projecte, car no hem d'oblidar que aquesta via urbana realment és una carretera que pertany a la Generalitat, propietària de la mateixa. 

Cal recordar igualment que Tavernes té pendent desviar la carretera fora del nucli urbà, ronda de la qual fa unes setmanes es va aprovar el projecte bàsic, com també hi ha pendent la construcció de la rotonda en la zona de la font dels Gitanos, per facilitar el desviament del trànsit cap a Alzira o al centre urbà.