L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimarts, 27 de febrer del 2024

La Policia Local no efectuarà hores extres a falles com a conseqüència del conflicte que tenen amb l'Ajuntament

 

 

El consistori de Tavernes i la Policia Local estan en conflicte i en les reunions on s'ha intentat apropar postures no hi ha hagut cap avanç. La reunió de dilluns dels sindicats policials amb l'alcaldessa, Lara Romero (PSOE) i els regidors de personal, Juan Bautista Talens, i el de la Policia Local, Emilio Fonseca, ambdós del PSOE,  va acabar sense acords.

La cadena COPE anuncia que els agents no faran hores extres en falles i confirma que, malgrat intentar recaptar la versió del govern municipal, aquest no ha volgut fer declaracions.

En la reunió els sindicats preguntaren a l'alcaldessa Romero perquè s'havia cessat i després reincorporat a l'Inspector-Cap de la Policia Local, Ginés Ortega. La resposta va ser un simple "decisions internes de partit". Sobre aquest particular podeu llegir la noticia tal com la publicàrem en el seu moment. 

En el conflicte del cobrament de la productivitat l'emissora assegura que els sindicats CCOO i Intersindical han posat una recurs per seguir cobrant la percepció d'anys anteriors, i no perdre, segons les fonts de la COPE, sobre 300 euros al mes cada agent. Aquest febrer ja s'ha abonat, però a març caldrà per cobrar-la un informe individual de cada agent. Davant això els agents han decidit de no realitzar hores extres i no cobrir esdeveniments on els calga major seguretat fins que s'arribe a una solució. Això implicaria no realitzar hores extra a falles.

També es tractaren les placés de la Policia Local, amb una plantilla on hi ha més de 10 agents interins i més de 5 comissionats. A l'hora de cobrir vacants la resposta dels representants del govern municipal va ser que les vacants no s'anaven a desenvolupar, amb la qual cosa no es veu factible noves oposicions en aquests moments. Sobre el tema, tampoc els membres del govern han volgut fer manifestacions, segons indica la ràdio.

Més informació:  La notícia en la COPE: enllaç