L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dissabte, 17 de febrer del 2024

Tavernes ha celebrat la "Cavalcada del Ninot" aquesta vesprada: Reportatge fotogràfic de la cavalcada

 

Un any més les sis falles de Tavernes han celebrat la "Cavalcada del Ninot" amb un immillorable ambient i gran joia als carrers, també afavorit pel bon temps que hem tingut per la vesprada. En conjunt ha estat un gran treball de creativitat i color de totes les comissions, que han protagonitzat gran animació pels carrers, des de Poliesportiu Municipal a la Plaça Major, tot i que en alguns moments els talls i separació entre comissions ha estat gran.
 
 


La fallera major de Tavernes, Gemma Altur, acompanyada de la seua cort d'honor i del president de la Junta Local Fallera, Óscar Ciscar, han iniciat la cavalcada que han seguit després des del cadafal instal·lat al carrer Major.