L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 21 de febrer del 2024

El Centre Excursionista celebra el diumenge, dia 25, el "Trail de les Creus"

 

El Centre Excursionista organitza el pròxim diumenge, dia 25 de febrer, el "Trail de les Creus" amb un total de tres proves i recorregut pels paratges més emblemàtics de Tavernes i la Valldigna.

Les proves són el Trail de 22 km. i 1.250 metres de desnivell positiu (D+), el Sprintrail de 12 km i 610 m. D+ i la Marxa de 10 Km. i 590 m. de D+, amb recorregut en l'itinerari per la muntanya de Les Creus,  els Amoladors, la Sangonera, els vessants nord de Les Creus, el Raco Joana i el Massalari.

En total hi participen 620 persones inscrites en les tres proves i 150 voluntaris, que estaran en tot el recorregut atenent els quatre avituallaments en muntanya i la població, els controls, així com altres voluntaris en els encreuament del casc urbà 

L'eixida i la meta s'ha establit al Passeig del País Valencià. Els horaris d'eixida són distints segons la prova: el Trail a les 8'30 hores del matí, el Sprintrail a les 9 hores i la Marxa a les 9'05 hores.

L'edició d'enguany del Trail compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes, Protecció Civil, Creu Roja, Policia Local i diverses empreses. Així mateix l'organització disposarà de dues ambulàncies, un metge i un ATS.