L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 19 de febrer del 2024

VÍDEO: Pau Alabajos posa música a Vicent Andrés Estellés: "Allò que val és la consciència de no ser res si no s'és poble"

 

 

Pau Alabajos ha fet públic el vídeo on ha convertit en cançó els populars versos de Vicent Andrés Estellés "Assumiràs la veu del poble", publicats l’any 1971 en el seu poemari més celebrat, el Llibre de meravelles. Uns versos d'aquest poema són el motiu del mural de la Casa de la Cultura.

En parlar de Vicent Andrés i Estellés, en reivindicar-lo, seria bo i just que es corregís l'oblit del mural  i, com a autor que és, plasmar-hi el seu nom en lletres ben grans  al costat de la frase central "Allò que val és la consciència de no ser res si no s'és poble".  

Un homenatge clar i ferm, de reivindicació de la seua figura i del seu llegat en favor de la nostra llengua que pot i deu fer-li Tavernes.