L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

divendres, 2 de febrer del 2024

La ciclista vallera Rosa Sansaloni s'integra a l'equip paralímpic "Ulevel" d'Ontinyent

 

La ciclista vallera, Rosa Sansaloni, l’actual campiona d’Espanya, és una de les components de l'equip paralímpic "Ulevel" d'Ontinyent, un equip acabat de nàixer i on la totalitat dels corredors són valencians i que pretén fomentar la inclusió i competir a nivell autonòmic i nacional.

La Sala Gomis d’Ontinyent va acollir la presentació del nou equip de paraciclisme d'Ontinyent, l'Ulevel Paracycling, una iniciativa sorgida del Club Ciclista Radical Bike que compta amb el suport de l’Ajuntament ontinyentí. L'acte de presentació va comptar amb la presència de l’alcalde Jorge Rodríguez i del president de la federació Quique Gutiérrez.

 

 

Pascual Orengo és el director i va ser l'encarregat de presentar la nova formació composta per vuit corredors de nivell, amb campiones d’Espanya i de la Copa d’Espanya com Rosa Sansaloni, però també figuren els tàndems formats per Javier Vaquero i Óscar Perales i Nacho Rodrigo i Óscar Hernández i el pilot auxiliar Julio Rodrigo, així com Modest Pascual i José Roldán.

L’equip ja s’ha estrenat i el passat cap de setmana va participar en el Campionat Autonòmic de Pista celebrat al velòdrom Luis Puig de València amb triomfs de Nacho Rodrigo i Óscar Hernández en tàndem; Modest Pascual en MC4; José Roldán en MC5 i Rosa Sansaloni en WC5. Això va permetre obtenir 3 medalles d’or, 1 de plata i 2 de bronze en tàndem, a més de en les categories individuals un total de 9 medalles d'or.

Els pròxims compromisos són disputar el campionat d’Espanya de pista i la Copa d’Espanya en carretera.