L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

diumenge, 4 de febrer del 2024

AMPLIACIÓ I ACTUALITZACIÓ: Ahir 250 persones participaren a la repoblació dels Castellets per commemorar el Dia de l'Arbre


Tavernes va celebrar ahir el Dia de l'Arbre amb una activitat de repoblament en la zona dels Castelles de la Muntanya de les Creues i en la qual van participar al voltant de 250 persones. L'activitat estava organitzada per les dues regidories d’Esports i la de Medi Ambient de l’Ajuntament, amb la col·laboració del Centre Excursionista, el Grup Oci del Centre Ocupacional La Valldigna, els Juniors així com la brigada municipal que foren els encarregats de dur els arbres, utensiles i aigua per el primer reg. 
 
 
 
 
L'eixida, com ve essent habitual en aquesta activitat de repoblacions a les muntanyes valleres des de fa dècades, va tindre lloc en la plaça del Poliesportiu Municipal després de la inscripció dels participants, que van estar acompanyats pels monitors d'esports de les activitats extraescolars. La tornada va ser ja passada migdia després d'acabar l'activitat de repoblament i de gaudir d'un dia amb molt bon oratge. Els participants foren obsequiats per l'Ajuntament amb una motxilla i una llibreta que duia com a lema "Tavernes amb la natura. Cuidem el Medi Ambient".
 
 
 
 

 

Activitats per als menuts en el lloc de repoblament 

Durant l'esmorzar, va haver una activitat de teatre dirigida als xiquets i xiquetes, així com repartiment de suc de taronja a càrrec del Centre Excursionista i tallers i manualitats dels scouts i juniors. Un teatret que va agradar molt i que tenia com a eix principal la cura de les nostres muntanyes i plantes i amb referències a Bolomor el Clot de la Font i indrets i paratges de la Valldigna.




I un esment especial al timó, endèmic a la nostra terra, i que no s'ha d'arrancar perquè està protegit. També hi hagué una projecció amb protagonisme de la pebrella perquè es coneixera millor aquesta planta.