L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

divendres, 9 de febrer del 2024

Les formacions escolars del Tavernes Rugbi Club participen demà en el Campionat Autonòmic de Gandia

  

El Tavernes Rugbi Club participarà demà, dia 10 de febrer, en la segona jornada del Campionat Autonòmic de Rugbi Escolar 2024 que se celebrarà a partir de les 10 hores entre el camp Guillermo Olagüe, el camp de rugbi municipal i la pista d’atletisme. La jornada acabarà, aproximadament, a les 15 hores.

La competició comptarà amb gairebé 50 clubs i al voltant de 500 participants, amb una participació de 16 equips de la categoria sub-8, 13 de la categoria sub-10 i 14 de la categoria sub-12. La Federació aportarà 17 àrbitres i 3 coordinadors (un per cada camp) per garantir que tot vaja bé.

Entre les formacions, a més del Tavernes Rugbi Club, hi ha el Club de Rugbi La Safor, de Gandia, i altres provinents de diversos punts de les comarques de València i Alacant . Ahir dijous encara no s'hi havia apuntat cap club de Castelló.