L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dijous, 15 de febrer del 2024

Avui comença a Tavernes la Setmana Ciclista-Volta Femenina al País Valencià

 

Avui dijous, dia 15, s'inicia amb eixida des de Tavernes la primera etapa de la Setmana Ciclista - Volta Femenina al País Valencià entre Tavernes i Gandia. A la nostra ciutat, a partir de les 12 hores hi haurà el control de firmes de les participants en la plaça Major, mentre l'eixida de la cursa s'ha anunciat per a les 14 hores.
 

La Setmana Ciclista – Volta Femenina és una prova que reuneix els millors equips del Món, els quals competiran per la geografia del País Valencià fins al dia 18 de febrer. Un total de 23 equips dels millors nacionals i  internacionals, entre els quals trobem 13 UCI World Teams, 9 UCI Continental Teams i un equip Elit Nacional són els que participen, amb un recorregut total de 477 kilòmetres repartits entre les 4 etapes, amb trajectes que ofereixen possibilitats a les ciclistes de les diverses especialitat (sprint, muntanya...) i una etapa reina final en l'alt del Xorret de Catí, que torna a la cursa des del 2019.
Aquestes són les etapes:

1ª etapa: Tavernes de la Valldigna – Gandia 113 km
2ª etapa: Borriol – La Vall d’Uixò 117 km
3ª etapa: Alacant – Xorret de Catí 129 km
4ª etapa: Sagunt – València 118 km