L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 7 de febrer del 2024

Avui s'ha presentat la Setmana Ciclista-Volta Femenina al nostre territori, amb eixida a Tavernes el dia 15



Avui de matí s'ha presentat la 8é edició de la Setmana Ciclista – Volta Femenina de la Comunitat Valenciana en la Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. L'acte ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Josep Llàcer, de Compromís, donat que Tavernes és la ciutat que albergarà l'eixida de la prova, el pròxim dia 15, on les ciclistes recorreran alguns dels carrers de la nostra ciutat.

La Setmana Ciclista – Volta Femenina és una prova que reuneix els millors equips del Món, els quals competiran per la geografia del País Valencià fins al dia 18 de febrer. Un total de 23 equips dels millors nacionals i  internacionals, entre els quals trobem 13 UCI World Teams, 9 UCI Continental Teams i un equip Elit Nacional, participaren en la Setmana Ciclista – Volta a la Comunitat Valenciana. Entre ells, participarà el millor equip del ránking UCI 2023: Team SD Worx Protime.

Un total de 477 kilòmetres repartits entre les 4 etapes, amb trajectes que ofereixen possibilitats a les ciclistes de les diverses especialitat (sprint, muntanya...) i una etapa reina final en l'alt del Xorret de Catí, que torna a la cursa des del 2019.

 

 

1ª etapa: Tavernes de la Valldigna – Gandia 113 km
2ª etapa: Borriol – La Vall d’Uixò 117 km
3ª etapa: Alacant – Xorret de Catí 129 km
4ª etapa: Sagunt – València 118 km

La Setmana Ciclista – Volta Femenina a la Comunitat Valenciana és una competició ciclista per etapes on participen tot tipus de ciclistes, des de les més ràpides fins a les grans escaladores. Després de l'èxit de l'edició 2023 i la gran valoració positiva tant de l'UCI (Unió Ciclista Internacional) com dels equips i corredores, la prova s'engloba per segon any consecutiu en la categoria Uci.pro, la qual cosa garanteix la participació dels millors equips del panorama nacional i internacional.

Segons la info del web oficial