L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 14 de febrer del 2024

Els treballs de millora i asfaltatge d'11 camins del terme ja han començat

 

Tal com s'havia anunciat, s'ha iniciat l'asfaltatge de diversos camins rurals del terme municipal, una tasca que representa una inversió, impostos inclosos, de 225.263 euros i que executa l'empresa "Guerola Áridos i Hormigones SL".
 
 
 
 
 
En les fotografies que publiquem, es pot observar els treballs previs de preparació en el camí o entrada de Paella, que facilita l'accés a diversos habitatges de vora mar en el denominat "Sector MarenysB". po per un total final d'adjudicació, impostos inclosos, de 225.263,74 euros. 
 
Altres caminis que gaudiran en breu d'actuació semblant i asfaltatge són els camins rurals Albelló, Riu Vaca, Massalari, Bidons, Garrofero, Magraner, Séquia Mare, de l'Arena, entrada del General i camí de la Granata. Les obres duraran algunes setmanes i per tant, mentre duren els treballs, tant els conductors com els propietaris de camps en les zones afectades estiguen atents i seguesquen les indicacions i la nova senyalització.
 
 
 

 

La inversió es paga dels fons procedents del romanent de tresoreria del pressupost del 2022 i es va aprovar per unanimitat en el ple del passat mes d'abril a proposta del regidor d'Agricultura d'aleshores, Emili Enguix, de Compromís, d'acord les prioritats triades pel Consell Agrari.