L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

diumenge, 4 de febrer del 2024

Aquest matí s'ha celebrat el "VI Festival d'Orquestres" amb la participació de les formacions de Xàbia i Tavernes

 

Aquest matí, a migdia,  ha tingut lloc el "VI Festival CaixaBank d'Orquestres" en l'auditori de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes amb la participació de  l'Orquestra del Centre Artístic Musical de Xàbia dirigida per Joan A. Bou Vayà i l'Orquestra Simfònica de la SIUM de Tavernes que estrenava director en la persona de Ximo Arias Botias.

 



L'orquestra de Xàbia ha interpretat:

- Simfonia núm. 26 en re menor “Lamentatione”  Allegro assai con spirito de F.J. Haydn (1732-1809)
- Iphigenia in Aulis (Obertura)  de C. W. Gluck (1714 -1787) 
- Forrest Gump Suite  A. Silvestri (1950) (arr. C. Custer)  
 
 
 
                                                            

Per la seua banda, l'orquestra vallera amfitriona del festival ha interpretat:

- Obertura (Sons   d’infància - Obra encàrrec de la Diputació de  València per al projecte ARA) de Ximo Arias Botias
- Simfonia Simple de B. Britten (1913-1976) en els moviments Boisterous Bourrée, Playful Pizzicato, Sentimental Saraband, Frolicsome Finale 
 
Una bona matinal de musical de qualitat i que ha agradat molt als afeccionats i familiars dels musics que s'han donat cita en l'auditori, que ha premiat amb constants aplaudiments les grans interpretacions de les dues formacions simfòniques.
 
També per la nostra part desitjar el bo i millor per l'orquestra del poble i el seu director en aquesta etapa que ara s'enceta.