L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

divendres, 23 de febrer del 2024

Els treballs d'asfaltatge continua i alguns del camins rurals del terme ja estan acabats

 

Els treballs d'asfaltatge de diversos camins rurals del terme municipal continua avançant, una tasca que representa una inversió, impostos inclosos, de 225.263 euros i que executa l'empresa "Guerola Áridos i Hormigones SL".
 
 
 
 
 
Aquesta actuació que ara s'executa és una de les darreres aprovades al final de la passada legislatura pel govern de Compromís, i es paga amb els fons procedents del romanent de tresoreria del pressupost del 2022. L'asfaltatge de camins es va aprovar per unanimitat del ple municipal del passat mes d'abril, a proposta del regidor d'Agricultura d'aleshores, Emili Enguix, de Compromís, sempre segons les prioritats triades en el Consell Agrari Municipal.
 
 
 
Les fotografies que publiquem permeten observar el treball realitzat en alguns dels camins, entre ells els camins o entrades de Paella i Magraner, que faciliten l'accés a diversos habitatges de vora. 
 
 
 
En total els camins que gaudiran de treballs d'asfaltatge són Albelló, Riu Vaca, Massalari, Bidons, Garrofero, Magraner, Séquia Mare, de l'Arena, entrada del General i camí de la Granata. Mentre duren els treballs, tant els conductors com els propietaris de camps en les zones afectades estiguen atents i seguesquen les indicacions i la nova senyalització.