L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 28 de febrer del 2024

El llibret "Ser o serf" de la Falla Portal de Valldigna el millor llibret de falla del País Valencià


 
La falla Portal de Valldigna de Tavernes aconsegueix per primera vegada el primer premi en la convocatòria dels premis que atorga la  Conselleria d'Educació als millors llibrets de falla de tot el País Valencià amb el seu llibret "Ser o serf" on efectua un homenatge a la cultura japonesa. La foto superior és un moment de la presentació del llibret, amb les falleres majors i els presidents de la falla (Facebook de la falla).

Cal esmentar que és la primera vegada que una falla de Tavernes aconsegueix aquesta preuat guardó, tot i que la falla Portal ens té acostumats en estar habitualment entre els 10 millors llibres que s'hi presenten any rere any.

I un mèrit afegit per a les falles de Tavernes perquè totes, una vegada més,  es troben dins de la relació general de falles premiades. 

Aquest és el lloc i el premi aconseguit

1r. Falla Portal de Valldigna   5.000 euros
7é: Falla Cambro    2.600 euros
16é: Falla Prado    1.600 euros
33é: Falla la Dula   800 euros
42é: Falla Passeig     550 euros
75é: Falla la Via     300 euros