L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 17 d’octubre del 2012

Us agrada el futbol? Totes podeu ser jugadores de l'equip femení de la U.E. Tavernes

 
 
 La Unió Esportiva Tavernes precisa de jugadores per a completar els equips de futbol femení, i més en concret a partir dels 12 anys ja fets.
 
Estàs interessada? T'agrada el futbol? Ara pots practicar l'esport que t'agrada i formar part d'un club local. Se estàs interessada a pertanyer a la disciplina esportiva de la Unio Esportiva Tavernes cal que et poses en contacta amb els coordinador del club, Fernando Carpio  626 633 574
 
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai si ferem la faena quan toca... Un desastre!! Amb la lliga comensada, unes cuantes jornades amb les jugadores justes, fent jugar partits complets a xiquetes que deurien estar jugant a futbol 8... I busquem xiquetes per al club local. Vergonyos!! I chapeau per les xiquetes que estan patint les consequencies de una mala directiva i uns mals politics que han anat dilapidant tot lo bo que s'havia fet els anys anteriors.

Anònim ha dit...

I més problemes que hi haurà.
Amb quotes de 500€...loteria... equipatge d'estiu...equipatge d'hivern...anorac...motxilla (tot, de "obligado cumplimiento")...practicar esport no està a l'abast de qualsevol a Tavernes.

Anònim ha dit...

Ara es quan es teniu que donar conter de que ia hi havia un equip que funcionava be, en la qual no tenies que pagar la cuota ni la mitat de alta en que està la del Taveres, i era la VALL D'ALFANDEC. Un equip sobrava, i era el Tavernes no la VALL. Volien ser millors fent un euip femeni per els ha eixit mal, i ara venen les conseqüències.

Anònim ha dit...

Com tots els anys, hi han jugadores que seu deixen i altres que s'apunten, (sol passar prou al futbol femení)peró aquest any la balança s'ha decantat que falten jugadores.

Les quotes per a les xiques són de 280€ amb 3 passes inclosos. El xandall i la roba d'estiu estava sobre 60€ tot,i el demés no és obligatori, motxilla, anorac,...

Si tens més de 12 anys i saps jugar a futbol, baixa als entrenes i prova, que no teu conten.

Anònim ha dit...

De vergonya el futbol i la seua política a la Vall, com sempre han fet. Formen una alternativa per a donar cabuda a la gent formada a la base del poble i que no tenia lloc a la U.D. Tavernes, com la Vall d'Alfandech.
Després, sembla que per continuar amb el monopoli del futbol, la U.D. absorbeix a la Vall i forma l'equip B. Ara. torna a desaparixer i naix un altre club, l'athletic la Vall, diuen ells per aproparlos i donar oportunitat als joves del poble de practicar eixe esport. Es que la U.D no té com a prioritat la pràctica esportiva dels nostres joves? Quina part té d'esport i quina part de negoci?
Si és així, que es tinga en compte el treball en esport base i els participants locals en senior a l'hora de repartir subvencions. No trobe normal que per eixemple el bàsquet fitxara dos seniors d'ACB i els xiquets pagaren 800 € a l'any. I damunt rebent subvencions quantioses de l'Ajuntament.
No és prou els vots que arrastren la majoria (futbol), la inversió en base de l'Ajuntament s'ha de quedar en el poble, no en 4 enxufats del Club i jugadors de fora, encara que siga en alguna categoria per davall.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb aquesta afirmació: "de vergonya el futbol i la seua política a la Vall".

Ja està bé! Tant al bàsquet com al fútbol, els xiquets paguen barbaritats per a que els primers equips puguen pagar autèntiques aberracions a jugadors que no deixen de ser de futbol regional.

Que la directiva vol un primer equip competitiu? Que vol pagar bons sous als jugadors? Que es meneje i que recaude diners a través de patrocinis, sponsors o el que li done la gana.

Es molt fàcil que els xiquets paguen cuotes i que el club es mantinga amb això, i la subvenció que va destinada a l'esport base vaja íntegrament al primer equip. Això és enganyar al personal.

En definitiva, la clau del problema, radica en que trobem 2 tipus de directius:
1.- Directiu pare de jugador, la seua presència al càrrec sol durar lo mateix que dura la carrera esportiva del seu vill (o poc més).
2.- Directiu amb afan de protagonisme. Sols vol posar-se medalles.

Per últim dir que la Vall d'Alfandech deuria haver seguit com a club de futbol femení. Era un club ben portat que ademes va conseguir exits molt bons.

Per cert, a qui comenta que tots els anys seu deixen i s'apunten, això passa a tot el món, i es responsabilitat dels responsables planificar això i que no arribe la lliga amb 11 jugadores. Proveu i que no vou conten...