L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 19 d’octubre del 2012

L’Escola de Jocs comença amb més de tres-cents alumnes matriculats



 
Aquesta setmana han començat les activitats de l’Escola de Jocs organitzada per la Regidoria d’Esports i dirigida a xiquets i xiquetes de 5 a 8 anys. En total són 315 xiquets matriculats: d’infantil 5 anys, 126 xiquets; de primer de primària, 116; i de segon de primària, 73.

Les activitats es duen a terme en les instal·lacions del pavelló municipal, de vesprada en horari de 17’30 a 19 hores, de dilluns a divendres i segons edats i nivells.

L’Escola de Jocs té com a objectiu que tots els/les xiquets/es tinguen la possibilitat d’iniciar-se en la pràctica esportiva i d’eixa manera s’acostumen a tindre uns hàbits esportius i saludables. Els menuts poden conèixer els esports que es practiquen a Tavernes i triar després els que més els agraden.Les activitats programades faciliten, mitjançant els jocs, que tots els participants milloren les seues habilitats i qualitats físiques bàsiques.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha valorat molt positivament la gran acceptació que un any més ha tingut l’Escola de Jocs i ha recordat que l’Ajuntament i la Regidoria d’Esports treballem per a potenciar-la, aprofundir en el foment de la vida saludable i fent possible que els jóvens de Tavernes tinguen la possibilitat cada dia de practicar l’esport i prendre consciència de tots els bons valors que es transmeten mitjançant la pràctica esportiva.

El regidor ha fet una lloança dels monitors pel treball d’educar i formar els xiquets de Tavernes i donar-los a conèixer els esports que poden practicar al municipi. Precisament la potenciació dels esports autòctons, com la pilota, i els minoritaris, amb l’accés més difícil, són objectiu de l’escola cosa que permet promocionar els clubs esportius de Tavernes als quals els costa més captar esportistes i donar a conèixer el seu esport de forma més directa.
-