L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 23 d’octubre del 2012

Som líders en.... el cost de la ITV: la més cara d’Espanya.




El País València torna un any més a tindre les tarifes més elevades d'Espanya (¡un nou lideratge que es pot apuntar el PP!) amb un cost de  63,23 euros d'un cotxe de gasoil i 48,54 euros per als de gasolina amb catalitzador i 41,56 euros per a turismes de gasolina sense catalitzador.
 
El cost de passar la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) varia fins a en un 146% entre les comunitats autònomes per als turismes diésel i fins a un 247% en les motocicletes i ciclomotors, segons un estudi de l'associació Facua-Consumidors en Acció.

El preu més barat correspon als  25,67 euros d'Extremadura per un turisme dièsel o gasolina, i darrere apareix Castella i Lleó (55,72 euros per a motors diésel, 46,47 euros per a gasolina amb catalitzador i 37,04 euros sense catalitzador). Al costat d'Extremadura la més barata és Astúries (25,67 euros i 27,10 euros, respectivament, en tots els turismes).

Facua  ha insistit a reclamar la gratuïtat de les segones inspeccions si es realitzen dins d’un termini raonable de temps per rebuig de la primera. El País Valencià es una de les cinc comunitats que cobra la segona inspecció, amb preus que suposen diferents descomptes sobre les tarifes de la primera. En la majoria,  la segona inspecció és gratuïta, dins de determinats terminis.
-

2 comentaris:

Bello, comparatiu ha dit...

Son amiguitos del alma i per això estan al servei del que estan de cobrar per a pagar als que els han posat, no estan al servei del poble. A Almansa, 35 euros, m'han dit?? I sense pagar si tornes a psaar-la per alguna cosa que no tens bé.
I el que volen es castigar a Valencia el que la passe fora, sempre al nostre favaor i fent por estos del PPoder .

Estruch ha dit...

Un Smart de 600cc i 55 cv quasi 50 euros, atraco legal!!!