L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 31 d’octubre del 2012

L’Ajuntament de Tavernes sol·licita a Iberdrola un informe tècnic de l’estat dels centres de transformació i li demana una solució als problemes dels talls elèctrics

La regidora Llum Sansaloni
L’Ajuntament de Tavernes ha mantingut reunions amb responsables d’Iberdrola per demanar-li una solucionó als continus talls de subministrament elèctric que pateix la ciutat, i especialment la zona est. Aquests talls han causat perjudicis als veïns i són molt els que han vist els seus electrodomèstics espatllats pels continus talls i pujades de tensió. Els talls han estat molt continus aquest mes d’octubre, i no cal ara només que recordar els haguts el cap de setmana del 20 i 21 d’octubre quan tota la zona est, i en especial la vesprada del 21, va estar patint continus talls durant moltes hores. 

La regidora de Serveis Públics i Contractació, Llum Sansaloni, acompanyada per l’enginyer tècnic municipal, s’ha reunit amb el responsable de la UTM (manteniment) d’Iberdrola, Germán Gisbert i amb el gestor de manteniment, José Peris.  Sansaloni els ha demanat una solució que pose fi a aquest problema, que encara que no és general a tota la població, sí que afecta una gran part del nucli urbà,  especialment el sector de la zona est de Tavernes. Els representants d’Iberdrola han mostrat una actitud molt positiva en la reunió amb la regidora.

La regidora ha sol·licitat per escrit un informe tècnic de l’estat dels centres de transformació de les zones afectades de Tavernes, especialment els centres situats en els carrers d’Ausiàs March, Monestir de la Valldigna, Camí de la Dula i La Barca, que són els que abasteixen les zones on s’han produït talls superiors a 3 hores, i talls intermitents de quatre a cinc hores les passades setmanes.

La regidora, en nom de l’Ajuntament, ha instat la distribuïdora elèctrica a detallar i justificar per què es produeixen els talls de llum de forma continuada, així com quina és seua previsió d’actuacions per a restablir la normalitat. També s’ha demanat a Iberdrola que realitze els estudis de viabilitat de noves infraestructures elèctriques per a dotar les zones afectades de més seguretat.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

I dels talls de llum a la platja de l'estiu passat no han parlat res?
Van ploure quatre gotes al final de l'estiu i se n'anava la llum durant hores.
Que informen de l'estat de totes les instal·lacions de poble i platja i que invertisquen ja.
Iberdrola ha guanyat molts diners enguany i ho ha fet pujant-nos tarifes i deixant d'invertir en les instal·lacions