L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 5 d’octubre del 2012

PLENARI D'OCTUBRE: Actes del dia 9 d'Octubre, Diada dels valencians i valencianes


Cartell 9 d'Octubre. Clic damunt per agrandir
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va anunciar ahir la celebració d’un acte institucional per a commemorar la “Diada del 9 d’Octubre”, festa dels valencians i valencianes. L’acte institucional ha de comptar amb la presencia i participación de tots els regidors del consistori i igualment es convidara a les entitats i associacions locals.

Jordi Joan va recordar en confirmar l’acte institucional que eixe dia és un dia de germanor per a tots, de confraternitzar tots els valencians i valencianes, els vallers i les valleres, i igualment es vol que siga un dia on tots recuperem el sentiment de formar part d’un poble amb una identitat i personalitat propia.

L’alcalde va anunciar la celebració de diversos actes festius i lúdics austers però dignes i segons la situació econòmica per tal de commemorar i dignificar una jornada que, a pesar de la seua representació i significar el naixement del Regne de València per voluntat de Jaume I, a Tavernes s’havia deixat de celebrar fa més d’una década fins que,  feliçment, el govern actual va recuperar l’efemèride l’any passat.

Programació del 9' Octubre Diada Nacional dels Valencians i Valencianes

Dissabte dia 6: 18'30 vesprada Exposicio de pintura de Miquel Fons Ciscar a la Casa de la Cultura

Dilluns dia 8: 19'30 hores. Concert de Pau Alabajos, Xavi Araxama i Ximo Caffarena, acompanyat de Quim i Aina Sanç. Preu 3'5 euros. Casa de la Cultura

Dimarts 9 d'octubre: 10'30 hores Acte institucional en el Saló de Plenaris Ajuntament

        11'30 hores Dansada en la Plaça Major pel grup de balls La Vall de Tavernes

         12 hores Teatre d'animació infantil per Globus Teatre. Passeig del País Valencià

        12'30 hores. Concert extraordinari 9 d'Octubre de la Banda Simfonica de Tavernes. Auditori de la Societat Musical 
 -