L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 11 d’octubre del 2012

S'inicien les obres de la nova escola infantil municipal






Proyme Alginet SL, l’empresa adjudicatària de la nova “Escola Infantil Municipal Víctor Calatayud” ha iniciat les  obres amb l’enderroc i neteja del solar del Carrer Verge Desemparats on es construirà aquest nou servei educatiu.

Les obres està previst que tinguen una durada de 8 mesos i el nou centre infantil es construeix sobre una superficie de parcel·la de 843 metres. 

Fent un poc d’història d’aquest projecte, cal dir que el nou govern municipal de Tavernes va ser una de les primeres accions que mamprenia en el seu mandat i aprovava l’obra en el plenari del dia 11 de juliol del any 2011. És un projecte dins del Pla PIP, el Pla Especial de Recolzament a la Inversió Productiva que ha de sufragar la Generalitat. 

La regidora LLum Sansaloni i el representant de Proyme Alginet firmen l'adjudicació de l'obra
L’Ajuntament de Tavernes va adjudicar el projecte de construcció el passat 30 de juliol, per procediment obert i de les 20 propostes va ser elegida elegida la presentada per l’empresa Proyme Alginet, per un import de 621.071 euros IVA exclós, sobre un pressupost base de licitació de 690.000 euros. Sobre alguns comentaris sorgits en el poble arran de com es que l’obra s’havia adjudicat a una empresa de fora i no d’ací, cal dir i saber que les empreses del poble no van presentar cap oferta, excepció feta de Taguai, però la seua oferta no va ser la més avantatjosa.

Les obres a fer impliquen executar com a primera fase, l’escola infantil (la guardería) i es deixarà l’edifici preparat per a futures ampliacions.
-

2 comentaris:

Urbanista en l'atur ha dit...

Ara a controlar l'obra, no passe com l'avinguda de la Platja, un jardi de terra amb pendent per embrutar més el carrer , sobretot la part de ponent. Per supost, per part dels arquitectes municipals que en tenim molts i bons per a que això no passe. Això és fer-se càrrec de lo públic.

Anònim ha dit...

Ja ja ja per lo de bons,son ells es que han dirigit el tema avenida.