L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 23 d’octubre del 2012

Empar Fèlix Tur tercera al provincial de ciclocròs "Diputació de Burgos".


Empar Felix Tur, primera per l'esquerra

El passat cap de setmana es va celebrar el circuit provincial de ciclocròs "Diputació de Burgos", un trofeu que estava format per dues proves: Medina de Pomar i Villarcayo. 

En la prova de Medina, la nostra paisana Empar Fèlix Tur va fer el tercer lloc i a Villarcayo el segon. Va obtindre en el còmput general del trofeu la tercera posició. 

Les dues proves van estar marcades per la pluja, el fang i una gran participació amb més de 400 corredors i corredores inscrits.

Xiqueta, la nostra enhorabona i el desig de tornar-te a vore dalt del podi d'ací poc!!!.