L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 30 d’octubre del 2012

Els valencians que fem ¿plorem o ens riguem? Però la cosa no està per riure’s...



Increïble però cert: el mateix dia que la Generalitat ha presentat els seus Pressupostos 2013 li tallen la llum de les conselleries. Una situació molt preocupant i més encara quan pensem en la situació comptable de la Generalitat, més preocupada en pagar puntualment a multimilionaris com Ecclestone i no als proveïdors.

Pot ser per això es produeixen notícies com aquesta “que ens fan sentir autèntica vergonya de qui ens governen i que desacrediten al màxim les nostres institucions i la nostra imatge exterior” segons ha manifestat Compromís.

La coalició valencianista ha dit que “la negligent gestió econòmica del PP valencià d’Alberto Fabra està provocant un descrèdit de les institucions valencianes i la imatge interna i externa de la nostra terra és molt dolenta i cal actuar amb urgència perquè les valencianes i els valencians no som un poble de malpagadors, malgrat els governants que tenim”.

Ara amic/ga lector/a, si girem la vista arrere i més ara que anem cara l’hivern, recordarem altres fets extraordinaris que hem tingut en aquest País: els col·legis i instituts sense calefacció el passat hivern, i com les protestes de la Primavera Valenciana per les retallades foren reprimides amb violència extrema i injustificable. O si voleu com ara fa dos anys quan el govern de Camps tenia diners per adjudicar contractes a les empreses corruptes d’Orange Market i no en tenia per a segells i Correus va tallar l’enviament de cartes i notificacions de la Generalitat.

I com que la cosa no està per riure.... Plorem!!! Que amb aquest PP encara ens en passaran de més grosses. 
-

1 comentari:

Estruch ha dit...

De segur la solució es tallar-los la llum... però als nostres gobernants actuals.