L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 28 d’octubre del 2012

Trobada equina a la platja


 La plaja de Tavernes ha acollit avui, amb un dia esplèndit de sol encara que bufava un ventet fresquet, una trobada-demostració equina amb tot un seguit d'activitats al llarg del dia. 

Després de l'esmorzar, els cavalls i genets han fet una volta per la platja i a les 12 hi ha hagut cursa per l'arena i després dinar. A la vesprada els assistenta han pogut presenciar una gimkana i gaudir amb les actuacions musicals.


Els regidors del govern municipal Josep Llácer i Vanessa Martí han assistit a la trobada per tal de recolzar aquestes activitats en la nostra platja i,  sobre tot, pel que suposa d'ajuda a desestacionalizar-la.
-


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Acostume a llegir la web de l'Ajuntament, els blogs locals i la premsa però no m'havia assabentat d'esta activitat i vaig anar a vore-la.

Tots els esforços per desestacionalitzar la platja són bons però si l'Ajuntament, a més de col·laborar, no els difon amb tots els mitjans al seu abast el resultat serà nul.

Anònim ha dit...

L'Ajuntament no ha organitzat l'acte. No seria més normal que el publicitara l'organitzador?

Anònim ha dit...

De molts altres actes sí que publicita l'Ajuntament, encara que no organitze. S'hauria de fer per importància, no per afinitat amb el tema o l'organitzador.

Anònim ha dit...

Siempre negativo, nunca positivo. No ens hem d'agafar com a vici que l'Ajuntament faja sempre feines que no li son pròpies.