L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 20 d’octubre del 2012

Nova retallada del PP en la Generalitat: 3000 treballadors d'empreses públiques al carrer!!



El govern valencià va aprovar ahir el decret-llei de reestructuració i racionalització del sector públic valencià empresarial i fundacional, cosa que comportarà una nova retallada de la despesa i la reducció del 40% dels treballadors de les empreses públiques valencianes, uns tres mil treballadors. 

Ho va explicar el conseller d'Economia, Máximo Buch, en conferència de premsa. L'estalvi previst en despeses de personal se situa en uns 300 milions d'euros, segons l'executiu i cal remarcar que aquesta  mesura no té en compte l'ERO que preveu acomiadar 1.200 treballadors de Ràdio Televisió Valenciana.

Buch va precisar que la mesura no implica que tots els tres mil treballadors afectats perden el lloc de treball, sinó nomes una part. ¿Algú ens pot explicar aquestes paraules com les interpretem?. ¿Vol dir que tots "els enxufats", els que sempre denuncia Compromís, es queden?.

Més informació

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2012/10/20/valencia/1350762670_353172.html

-