L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 6 d’octubre del 2012

El Centre Excursionista programa activitats muntanyenques per al 9 d’octubre





 El Centre Excursionista de Tavernes ha preparat per aquest cap de setmana i pont de la Diada del 9 d’Octubre una pujada, demà diumenge i el dilluns dia 8, al cim del Penyagolosa pujant per la canal. L’eixida serà el diumenge dia 7 a les 06’30 hores des del CETV; demà es farà una excursió es passarà la nit en la zona. 


Per al dia 9 està prevista una visita al barranc del Bolomor, a Tavernes, amb recorregut i activitats en el mateix barranc. Com que s’han de baixar algunes parets fent ràpel, cal conèixer la tècnica i portar el material necessari: arnés, casc, aparell de descendiment (vuit, revers o stop). L’eixida sera a les 08’00 hores des del CETV.
-