L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dimarts, 2 d’octubre del 2012

L’Ajuntament de Tavernes executa diferents obres i actuacions de manteniment en els centres educatius



La regidora d'Educació, Pilar Altur

L’Ajuntament a través de la Regidoria d’Educació realitza millores de manteniment en els centres educatius. El manteniment en molt casos hauria d’efectuar-lo la Conselleria d‘Educació, però l’Ajuntament l'està assumint dins de les possibilitats econòmiques.

Aquestes actuacions s‘han realitzat algunes al llarg de l’estiu i altres aquests primers dies de curs i tot amb el objectiu de millorar i mantenir l’espai educatiu dels xiquets de Tavernes, una de les inquietuds de la Regidoria d’Educació i del govern local.

La regidora d’Educació, Pilar Altur,  ha indicat que “el manteniment del centres educatius és necessari i imprescindible. Treballem perquè les escoles de Tavernes estiguen en les millors condicions per als alumnes, fent el major nombre d’actuacions possible dins de les dificultats pressupostàries ”.
 
Dins de l’àmbit d’actuacions de manteniment quotidià, cal destacar la instal·lació que s’està efectuant de 15 aparells d’aire condicionat en el CP Alfàndec, comprats per l’AMPA, i de tres aparells més en el CEIP Magraner.

També s’ha fet una revisió de totes les rampes i patis de l’Alfàndec, a més d’un repàs del pati i un barandat en el CP San Miquel, diferents reparacions de fusteria en els col·legis Magraner i Sant Miquel i al CEIP Divina Auroa s’ha actuat en la tanca metàl·lica de la porxada de Divina Aurora.

Cal destacar les reparacions d’alumini realitzades en cada centre i les actuacions menors de reparacions de llanterneria, il·luminació i obra, que ha executat la brigada municipal de l’Ajuntament.
-

2 comentaris:

Pare indignat ha dit...

I del banc de llibres promés a les escoles encara no sabeu res?
Recorde que ja han començat les classes dels nostres fills.

Anònim ha dit...

Hi ha xiquets i xiquetes que van a classe sense llibres perquè els seus pares no han pogut pagar-los.