L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 24 d’octubre del 2012

El PP, amb la conformitat del PSOE, vol retallar arbitràriament les subvencions de les Corts perjudicant Compromís i EUPV, que voran reduït un 30% el seu pressupost · La retallada al PP i al PSPV serà del 4,5% i del 6%, respectivament



Els "damnificats" pel PP i PSOE en Les Corts
El PP, amb la conformitat del PSOE, imposarà una retallada de les subvencions als grups de les Corts Valencianes que perjudicarà Compromís i EU. Aquestes dues formacions consideren que la mesura de llevar-los recursos és un intent d'acallar-los davant l'ascens social i electoral que van aconseguint. 

Compromís i EU perdran un 30% del pressupost anual que tenien i, en canvi, la retallada farà que el PP perda tan sols un 4,5% dels diners que rebia fins ara i el PSOE un 6%. El PP justifica la gran retallada de diners a Compromís i a EUPV perquè considera que aquests dos grups estan sobrefinançats.
El PP, amb la conformitat del PSOE; vol retallar 120.000 euros dels 411.000 anuals de què disposa ara Compromís, i uns 100.000 dels 360.000 que rep EU. Això suposa una reducció en tots dos grups d'entre el 25% i el 30%. 

El PP es reduirà la grandíssima xifra” de 80.000 euros de l'assignació del 1.900.000 euros de què disposa anualment, i el PSOE perdrà 70.000 euros del 1.200.000 que té assignats.

Segons
que informa el diari Levante-EMV, el PP, que ha aconseguit "la aquiescencia" del PSOE diu que Compromís i EU reben respectivament 16.000 i 13.500 euros mensuals, respectivament, per a la contractació de personal. I que això implica 2.700 euros per diputat, mentre que en el PP i el PSOE la divisió ix  a 1.160 euros.

EL PP no vol tindre en compte que la despesa no és per diputats, sinó per grups, i pel personal que tenen treballant. I sembla ser que tampoc vol saber que el treball d’un grup parlamentari a les Corts no depén, com està sobradament demostrat, del nombre de diputats que té un partit. Tampoc  tenen en compte  els fons global que rep cada formació.

¿O és que després del vist en les enquestes del 9 d’octubre s’ha de tallar de totes les maneres possibles la projecció al alça de les dues formacions? El que està clar, és que el retall comportarà menys personal treballant en els dos grups minoritaris i els dificultarà la tasca de control al PP, donat que la càrrega de treball semajor. ¿O vol això el PP i així no tindre una oposició combativa que denuncie les seues actuacions?
-