L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dimarts, 2 d’octubre del 2012

TEMA DEL DIA: Un més en el PP valencià… i ja en van 10!




Blasco i Fabra ¿amics per a sempre?
Rafael Blasco, exconseller i ara portaveu del PP a les Corts Valencianes, abandona el càrrec però s’ha negat a deixar l'escó de diputat  després que el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià l’haja encausat pel presumpte delicte de malversament de fons públics en les ajudes a la cooperació. L'ex-conseller presentarà la dimissió com a portaveu en la primera reunió del consell de direcció del grup que es farà demà abans del plenari de les Corts.

El TSJ del País Valencià es va declarar competent per investigar el cas, pel qual ja hi ha vint-i-set encausats i un empresari a la presó. El tribunal investiga les subvencions concedides a ONGs per la desapareguda Conselleria de Solidaritat i Ciutadania, que dirigía Rafael Blasco, entre els anys 2008 i 2011. Els suposats delecites serien frau en les subvencions, la malversació de fons públics, blanquejar diners, suborn i falsedat documental.

El PP valencià ja en té 10, ¡¡¡si com llegiu 10 encausats en els jutjats!!! Si Fabra aplicarà el que va dir quan va ser nomenat president de la Generalitat: tolerància zero amb els encausat per corrupción,  el PP perdria la majoria absoluta.

De moment, no ha fet res per expulsar els diputats encausats, i si ho fa, no els podria retirar l'acta de diputats perquè és un càrrec nominal. Els hauria d’expulsar del grup parlamentari, i això deixa en minoria el PP a les Corts. I més encara, els 10 diputats expulsats del PP passarien a ser la tercera força parlamentaria, davant de Compromís amb 6 i EU amb 5 diputats.

Encausats del PP

Per suposat finançament irregular del PP: Milagrosa Martínez, David Serra, Ricardo Costa, Yolanda García, Vicent Rambla i Angèlica Such.
Per l’adjudicació de la recollida de fem a Torrevella: Pedro Hernández Mateo
Pel cas Brugal: Luis Díaz Alperi i Sonia Castedo.
Pel cas de les subvencions a ONGs: Rafel Blasco.

Per la boca mor el peix

Recuperem un video on la diputada Mónica Oltra (Compromís), denuncia la corrupció en Cooperación Internacional del PP i Rafael Blasco com a resposta a la denuncia li diu "sinverguenza" mentre la banqueta del PP aplaudeix.  Ple de Les Corts, 21-10-2010.



-

2 comentaris:

Bonic ha dit...

Som una democràcia de llibertats i de lladres que no volen acabar mai. Sembla mentida que este partit PP estiga homologat en Europa. Si ací te la culpa Fabra, a Madrid Rajoy a Europa qui?

Robinjut ha dit...

I a Tavernes, quí?