L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 26 d’octubre del 2012

L’Estat, és a dir tots, amb els nostres impostos rescata els bancs i els bancs, en agraïment, ens tira de casa si tenim un deute amb ell i no podem pagar.



A Espanya 500 persones al dia són desnonades del seu habitatge per problemas amb el pagament de les hipoteques bancàries de les seues cases. Avui hem poder llegir en la premsa digital i veure diversos reportatges en televisió sobre els dos intents de suïcidi del dijous, un de consumat i amb una mort, i el segon que queda en l'intent i amb resultat de persona ferida de gravetat, un veí de Burjassot que va saltar del segon pis en vore acostar-se el jutge i la policía local per fer que deixara sa casa.

I el lamentable del cas és que els bancs no tenen consideració (per no dir-ho més fort: no tenen pietat) amb aquestes persones, sense treball i amb família al seu càrrec, i compleixen rigorosament els desnonaments. El dret constitucional a un habitatge que té tot espanyol no es reconeix i mentre els polítics que ens governen, primer el PSOE i ara el PP, miren a un altre costat i ningú legisla per a una datació en pagament que demanda la societat a crits. 

I per fer-nos una idea de la situación, ens ha resultat preocupant pel que representa políticament vore ahir en la televisió a una alt càrrec del PSOE reconèixer que van badar, que havien d’haver fet alguna cosa més quan governaven i solucionat aquest problema. En buena hora… mangas verdes!!!

Un tema sobre els quals Compromís ha dit la seua opinió, i el seu diputat i portaveu Morera qualificava de "successos dramàtics" els que s'estan vivint. "Si la gent no té treball, si cap membre d'una família no ingressa un salari ni un subsidi, arriba un moment en què aqueixa família no pot comprar el més bàsic, no pot pagar llum i aigua ni tampoc la hipoteca, i arriba el lamentable moment en què aqueixa família és desnonada i perd la seua llar".
-