L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 4 d’octubre del 2012

La Diputació subvenciona la regidoria d’Esports perquè compre material i equipament esportiu





La Regidoria d’Esports ha rebut una subvenció atorgada per la Diputació de València per a l’adquisició de material i equipament esportiu, per un valor de 15.994 euros. Cal esmentar que el govern municipal ha aconseguit aquesta subvenciona després de més de quatre anys sense que Tavernes haja rebut cap tipus de subvenció per aquest objectiu, amb la qual cosa no cal ni dir que ha estat molt ben rebuda.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha expressat la seua satisfacció i ha remarcat que la subvenció ha estat possible “després de les gestions realitzades per la Regidoria d’Esports i els seus tècnics. És una important subvenció, vora 16.000€ de la Diputació de València a la qual agraïm la concessió, la més quantiosa dels ajuntaments de la Safor, després de Gandia. Una ajuda que servirà perquè els esportistes vallers vegen millorades les instal·lacions esportives i renovat el material que utilitzen cada dia”.

La Regidoria d’Esports ha anunciat que els diners els destinarà a jocs de voleibol d’alumini per a la platja de cara a l’estiu del 2013, a més de taules de ping-pong, steps, matalassos, minicistelles de bàsquet, bancs de vestidor i material esportiu divers, com ara balons de futbol, voleibol, futbet, rugbi, bàsquet, raquetes de bàdminton, circuits d’equilibri i cintes.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta notícia, jo la dedicaria a totes aquelles persones que deien... (Si governa el Bloc totes les subvencions passaran de llarg). Doncs no és així.

Enhorabona al Govern Municipal per la tasca que estan fent.

Anònim ha dit...

També la dedicaria jo a tots aquells que diuen: com que no som de la corda del govern a València no ens aplegaran subvencions. I donant-li de totes les mancances pròpies als de dalt: el PP de València no fa, no ens dona, no aprova...
De tot hi haurà a tots llocs. Que prediquen tots els polítics amb l'exemple, sembla que els del Bloc tampoc ho fan (amiguisme, sectarisme).