L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 23 d’octubre del 2012

Compromís denuncia i fa palés el fracàs de la política cultural del govern del PP.


El diputat de Compromís en Les Corts Valencianes, Josep Maria Pañella, denunciava ahir, 22 d'octubre, el  fracàs de la política cultural que ha dut a terme el govern del PP.




-

1 comentari:

Més Cultura a Tavernes ha dit...

Sí, tot açò està molt bé: denunciar el que (els) altres han fet malament. D'acord. Perfecte. Però, i ja centrant-nos en territori o matèria local, quin remei va a posar-li el nostre Govern? L'àrea de Cultura (i Festes i -també- Joventut) pateix a Tavernes un dèficit de personal i infraestructures molt més preocupant que el dèficit d'un pressupost (per a activitats) d'època de crisi, conjuntural. Molt més preocupant perquè les mancances esmentades tenen, malauradament, estabilitat i permanència en el temps. S'arrosseguen d'èpoques (¿de maneres de fer?) passades, d'acord. Perfecte. Però què està fent l'actual Govern valler per a véncer la resistència que l'statu quo oposa al moviment? Què?! Tenim un departament-equipament de Cultura lil·liputenc per a una població de 18.000 habitants; feu la comprovació tot i comparant 'el que hi ha' en altres localitats amb un cens semblant. Manca, per exemple, una infraestructura subsidiària que vinga a ajudar a la Casa de la Cultura (elefantiàsica, pròpia d'etapes -¿de maneres de fer?- anteriors i inapropiada per al petit i mitjà format). Cultura a Tavernes de la Valldigna necessita reforç. Heu pensat on podria arribar un festival com el Sete Sóis Sete Luas amb el reforç? Ho han pensat els nostres polítics? Amb el reforç es podria aplegar més amunt, sens subte. Amb el reforç, sí, Cultura abastaria base.

Està molt bé publicar els fiascos, les ruïnes. Està molt bé i és de valents: res de tirar la pedra i amagar la mà. Perfecte. Ara bé, més coratge mostra qui efectivament posa pedres mares, fonaments per tal que del castell antic no en resten ni vestigis. Hi ha pebrots per a tirar a terra pedres velles i posar noves pedres mares?