L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 7 d’octubre del 2012

La Cimera Social reuneix a València a més d'un miler de persones contra uns PGE que ens porten a la ruïna



 
 
La Cimera Social ha reunit a València a més d'un miler de persones per mostrar el seu rebuig als Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per a 2013, que suposen "una autèntica ruïna" per al país, i han reclamat al Govern un referèndum per a legitimar la seua política econòmica.
 
La concentració s'ha iniciat al migdia en la Plaça de la Verge convocada pels sindicats que han emmarcat  aquesta convocatòria en la Jornada Mundial pel Treball Decent i sota el lema “Joventut sense ocupació, societat sense futur”, han corejat consignes com a “obrers i estudiants units i avance' o'contra l'abús i la precarietat, vaga general”. 
 
També  han exigit al Govern de Mariano Rajoy un referèndum perquè tots els ciutadans puguen manifestar el seu acord amb les mesures preses, "ja que diu que la majoria de senyores i senyors d'aquest país està amb ells" i s’ha criticat que el projecte de pressupostos no representa en la seua opinió "cap majoria absoluta per haver aplicat un programa absolutament diferent al que va presentar".

En clau autonòmica, s’ha criticat que el cap del Consell, Alberto Fabra, és "un president incapaç, absent, que no governa els interessos dels valencians" i li ha recriminat que diga que "el més important és el consens quan el seu poble s'està ofegant".

En el manifest llegit durant la concentració s’ha recordat que a Espanya la taxa d'atur entre els joves de 20 a 24 anys frega el 50 per cent i molts d'ells han d'emigrar a altres països per a trobar treball. Al seu judici, les polítiques del Govern només "desregulen el mercat de treball" i no ofereixen una solució a aquest problema.

Per açò, els sindicats han instat a lluitar per a aconseguir que el treball decent "estiga en el centre de les accions dels Governs per a recuperar el creixement econòmic i construir una nova economia global que pose a les persones en primer terme".
 
Segons EuropaPress
-