L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 15 d’octubre del 2012

ACTUALITZAT: Proclamació-exaltació de Raquel Mafé com a Fallera Major 2013 de Tavernes




El passat cap de setmana la Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes de la Valldigna ha celebrat l’acomiadament de les Falleres Majors de Tavernes de l’any 2012 Sheila Romero i Verònica Martínez. L’acte va ser emotiu ja que dites falleres recordaren amb un power-point tots els actes als quals han acudit des què foren nomenades Falleres Majors el juliol del 2011. Les falleres donaren les gràcies a tots per haver pogut gaudir amb ellles d’un any tan especial en les seues vides.

 Per altra banda l’alcalde de Tavernes i president nat de la Federació de Falles (FdF) en Jordi Joan i Huguet va proclamar i exaltar com a Fallera Major de Tavernes per l’exercici faller 2013 a  Raquel Mafé i Ausina, també foren presentades les cinc xiques que formaran part de la Cort d’honor, les quals acompanyaran a partir d’ara a  la Fallera Major a tots els actes.

 En els dos actes les Falleres Majors estaren acompanyades pels membres de la corporació municipal encapçalada per l’alcalde Jordi Joan i la regidora de festes Pilar Altur, els cossos de seguretat del poble, les sis comissions falleres, la Federació de Falles de Gandia i en el seu nom la seua Fallera Major 2013 i com no pels membres de la Federació de Falles Junta Local de Tavernes de la Valldigna.

En finalitzar els actes es donaren a conéixer els noms dels guanyadors del Concurs fotogràfic:

    - Foto guanyadora per votació popular----“Flames d’aigua”  de Pepa Lopez i Benavent, fallera que pertany a la comissió falla Cambro.
    - Foto guanyadora del concurs i que serà el cartell anunciador de les falles del 2013 ------ “Gràcies….” de Lara Romero i Giner, fallera que també pertany a la comissió falla Cambro.

Des d’ací la FdF dona la més sincera enhorabona a les guanyadores i les gràcies a tots per la seua participació i col·laboració en tots els actes i esdeveniments que han realitzat al llarg d’aquesta setmana.

  
Diumenge i com a últim acte com a Falleres Majors de Tavernes de la Valldigna 2012, Sheila Romero i Verònica Martínez acodiren acompanyades del president de la FdF, Ximo Felis, i del sota-president, Sergio Espinosa, a Gandia a l’acte d’acomiadament que celebra la Junta Central Fallera a totes les que han estat falleres majors de les seues localitats. En l’acte les falleres majors canvien fotos i llibres amb les Falleres Majors de València. Aquest esdeveniment és molt bonic ja que moltes  falleres s´han conegut en diferents actes al llarg de l’any que acaben de gaudir i del qual s’acomiaden.

- Nota remesa per la FdeF de Tavernes

Us oferim unes imatges sobre el desenvolupament de l'acte:


 

 



 -



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Caspa, mamà!

La Cotorra de la Vall ha dit...


Caspa, mamà!

Perquè pugues triar:

http://www.ocu.org/consumo-familia/nc/consejos/comparamos-los-champus-anticaspa

Cáspita ha dit...

Si tota l'energia associativa de festivals de música pregravada, exhibicions de falleres-dones de guarniment, carrinclones ofrenes religioses, cercaviles de cubateta en mà, revetles amb orquestres coentes o cassallers (i casalers) concursos de truc i paelles es canalitzara en una bona direcció, com ho agrairia el poble, el grup o la cultura.

Bonic ha dit...

Per a caspós, el franquista de Wert i la nova llei d'educació. Que vol imposa tantes revalides com gent pobra hi ha. Sabeu per a que ? Per a que no estudien. Quan més ignorants més es creu ser ell. Pobre sociòleg. On ha acabat, l'autoritari de la dictadura. Posa-ho cotorra.