L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 22 de novembre del 2011

Un consell, senyor regidor d'Esports: faena feta no porta destorb... encara que tot el món no pense o pensava igual.


 

Fa unes setmanes deiem que, si el govern municipal no tenia prou faena intentant solucionar problemes econòmics i “fregaos” heretats (aparcament, piscina, PGOU, el tema inundable del sector Vergeret…), era rara la setmana que no n’apareixen o se n’assabentaven de nous.

I parlàvem del problema del Camp Municipal d’Esport que sempre que plou… empastrà! Dissabte va ploure i es va haver de susprendre el juvenil. I això passa des del primer dia: el tapís de gespa artificial s’omple de bassals i apareixen bufes en la superficie, que impedeixen la pràctica del futbol. I els partits s’han de suspendre.

El que és més gros es que passa des del primer dia, és a dir, de fa uns anys, des que es va inaugurar el camp. I mai, ningú va donar solucions tot i que l’obra estaría (igual encara ho està) en garantía. Ho contàvem en:


Doncs bé, cal dir que igual o semblant passa en el pavelló municipal. Sempre que plou… goteres i goteres! I no una ni dos ni tres sinó dèsenes de goteres si la pluja és intensa o si dura un dia o mes. I cal posar poal, tovalloles o el que siga per terra per evitar els bassals. Això sense parlar de l’aigua que s’escola per les parets,  que així están plenes d’humitat!.


I sembla ser que tampoc mai ningú no es va preocupar de fer que la constructora ho solucionara dins dels periode de garantía. I ningú ens ha pogut dir el perquè.

I això no ho diguem nosaltres, ho diuen els treballadors municipals i fins i tot li ho hem sentit dir a un d’ells que està molt prop del partit de l’anterior govern municipal.

Així que se t’espera més faena, regidor Llácer. Fa uns mesos era el manteniment de la gespa del camp, després solucionar les deficiències del camp de gespa del Vergeret, ara estàs solucionant el tema de l’enllumenat del Camp de Futbol 7…  i ara li toca els bassals del camp de futbol i les goteres del pavelló!


Efectivament com alguns s’haveu imaginat i ens haveu dit l'altra notícia, els organitadors del Festivern en la foto miraven les goteres del sostre. ¡Que ahir també plovia. I han de ser previsors i muntar de manera que les goteres no caiguen damunt dels aparells de música, que són cars i elèctrics!
-

20 comentaris:

Bowie ha dit...

Sort que no neva a Tavernes

Anònim ha dit...

A vorem que fa el nou govern de moment sols critica lo que han fet els altres, solucions busqueu solucions i deixeu de criticar pel be del poble.

Estruch i Ferrando ha dit...

Doncs quant vas a vore la piscina coberta, a part de que ja es un sequiol, una de les sales del gimnás té el parket fet un asco, fent caballons, per una gotera al sostre, de pena.

Anònim ha dit...

Anonim que dius:

A vorem que fa el nou govern de moment sols critica lo que han fet els altres, solucions busqueu solucions i deixeu de criticar pel be del poble.

Que jo sapìga i tot el poble sapel nou govern no ha criticat ningú, ni ha repartit plamfets pel poble sense firmar ni notes de premsa criticant altres partit.

Això si, cal aplaudir la política informativa, on en dos hores i mitja explicant l'economia municipal no es va sentir ni una volta, ni una, nomenar ni el nom del PP. Cosa que al reves no ho poden dir.

L'home bo ha dit...

Jo anire al festivern perque mai he anat i se que m'agradara...
Pero no creieu que aquest creara molts desperfectes a dins del pavello? No hi han altres alternatives?

Anònim ha dit...

Qui vullga anar al festiver que vaja, pero crec que el pabelló no es el millor joc per a fer-ho.

Apart dels desperfectes que pugen produir-se pot sentar un precedent per a que les Falles, els pubs o qualsevol altra associació ho demanen i acabe sent un lloc per a tot menys per l'esport.

Crec que el govern tindría que reflexionar un poc de si es el lloc mes idoni per este tipus d'activitats.

Anònim ha dit...

voldria donar les cracies al nou govern els vaig donar 14 mesos de temps per solucionar l'estat de l'enllumenat del mini trinquet i en cuatre mesos en fet lo que els altres no en fet en vuit anys que es ni de asomarse per alli,com vaig dir estaria al tanto tant per alabar com per criticar ino mes puc que alabar,hi ha molt a fer poc apoc jo heu comprenc pero per lo meins els xavals ja no jutgen en la penumbra ansegut tots els focos posats els vint que faltaven ja que jugaven en dotce,ja son els treta dos sa fet la llum i ja no tenen escusa en dir que no la veuen,un 11 per el nou govern.

Anònim ha dit...

Per favor un poc de trellat alhora de triar el llocs on es fan les activitats, el pabello no es el millor lloc per a fer eixe tipus d'activitat i aixo eu sabeu tots, jo, ja vos dic, que el pressupots per acondicionar-lo, sobre-passara el 30.000€ i després, mes deixa quantitat per reparar els desperfectes que façen.

Anònim ha dit...

Jo també demane un poc de trellat als comentaristes peperos i que no digueu eixes barbaritats ni quant al lloc ni quant als preus.
A més no t'han dit ja que ho paga l'organització? .
Activitats musicals i concerts en pavellons de tots els pobles estem cansants de vore'ns anunciats o mitings polítics o altres mil coses. Ara quan s'acoste Nadal i Cap d'Any ves fixant-te on els pobles grans de tota Espanya fan les festes de Cap d'Any.
Xe calleu ja i deixeu treballar al govern.
o es que de jugar a basquet o fer gimnastica de manteniment o les mil coses que es fan allí no es desgasta el pavelló?

Anònim ha dit...

pues ja que estem ficats a dir coses "amb trellat" ... fem que les festes de Nadal o Cap d'any siguen com les de tots els pobles, que les fan al poliesportiu, persupost,pero que porten una orquesta o una disco...festes que pot disfrutar tot el poble (grans i menuts) i no que ens plenen el poble de peluts fent botelló i fumant porros...

Anònim ha dit...

si però el que xafa les pistes sol portar calçat esportiu,voleu dir que eixe dia no hi hauran xiques amb sabates de plataforma i estropearan el parqué de la pista?hara si desprès els desperfectes tambè els paga l´organitzaciò,doncs de categoria.

Anònim ha dit...

Ja ha eixit el manso!!

Ja veus: el poble ple de gent, tot ple de gent fumant porros i fent botelló! Tant de fumar com si fora l'olor de quità pero de maria.

Filla meua, que en festes del poble i en falles, i en Sant Cristofol i en Sant Antoni i en Pasqua i en Nadal també fan botelló i fumen porros.
Que hi ha totes les setmanes fins i tot en el pont del riu i darrere de la fàbrica de Caixa. I no el queixes.
I altres substancies més grosses de gente bien, però eixos tenen butla.

O siga que si fan ben vestits, son de bones families, poden fumar porros i fer botelló, però si porten el cabell llarg (cadascú pot vestir com vol i portar de llarg els cabells) ja són peluts, delinqüents, gent de mal viure i malfactors.
I damunt de tot això, rockeros!

I damunt que porten una orquestra i espectacle i l'entrada que valga 100 euros (150 amb sopar) i així només anirem nosaltres, el de la jet! Se t'ha vist el plomall.

Anònim ha dit...

A qui voleu enganyar?

Si el pressupost per acondicionar el pabello pasa de 30000 i l'entrada val 25 € vol dir que fa falta vendre 1.200 entrades sols per pagar l'acondicionament.

Si encara falta pagar a tots els grups, el sopar, la seguretat, el desperfectes, publicitat,... i donar beneficis pels xicots de la foto. Quantes entradas tindran que vendre? On està el truco? Com van a poder pagar-ho tot.

Algu pot dir quin es l'aforo legal del pabellò?

A vore si l'ajuntament està clavant-se en un lio??

L'home bo ha dit...

A l'anonim de les 17:59:
Clar que el pavello es degasta de jugar a basquet i fer gimnastica, pero per aixo servix el pavello, per a jugar a basquet o a l'esport que siga! No per a fer concerts en un espai, per a mi, massa reduit.
Espere que els desperfectes correguen a carrec de l'organitzacio tambe ( ho dubte ). I no em tatxeu de PPero o antigovern perque jo soc el primer que anire al festivern, pero ja sabeu que hi ha molt serril solt que no respectara les intalacions...
Per a mi es una errada garrafal fer aquest concert dins del pavello...hi han altres alternatives...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anem a pams:
Ací hi ha un anònim que es trau de la màniga (o això pensem) que costarà 30.000 la preparació (com si es cagaran els gossos els euros, amb perdo) i altres 30.000 després arreglar els desperfectes i tot el món a dir-ho.
Cal ser un poc més conseqüent.
Ningú ha dit de manera oficial eixes xifres ni res de tot això.

A l'home bo: l'Ajuntament ja ha dit que es protegirà la pista.
I nosaltres estem pensant llocs i no veiem altres alterntives. Si ho fan allí cal suposar que s'haurà estudiat, vist pros i contres i després decidir. Ara si tu en coneixes un altre millor, ens ho podries dir.
Podem assegurar-te que el tema del Festivern va arrancar a l'estiu passat i fins ara no s'ha confirmat. Vol dir que han sopesat les coses. Això t'ho podem assegurar.

Anònim ha dit...

Altres llocs:
Carrer Marjaletes on fan la Fira
Cami Gandia al final del Passeig Colon
Poligono del Pla
Poligono del Golfo
Qualsevol parking de la platja
Alquilen un carpa i ja està. El problema es que la carpa hi ha que pagar-la.

Anònim ha dit...

I això vol dir que el preu no seria 25 euros.
Tira, tira, ja està ben com està que diners no hi ha. I mes calentets i davall sostre: millor en el pavelló.
El Festivern es fa a l'hivern no? el dia 31 de desembre? Alguns pareix que no s'han enterat encara i s'imaginen un festival a l'estiu al ras.
Si l'Ajuntament haguera dit que es farà enmig del camp i en una carpa i si plou o fa fred que ens aguantem, segur que ara estariem demanant un lloc cobert i el pavelló.

Anònim ha dit...

a benifairó es va fer en una carpa al camp de futbol i ben be que estava. i un altra cosa desperfectes ni un. al contrari gent molt educada i tot el fem que feien el tiraven dins de les papereres. el problema del pavello es que es menut per eixe acte.

Anònim ha dit...

Grantia del pavello?..Si no recorde mal el pavello es va construir governant el PP amb qualicio amb el BLOC.
Alguna responsabilitat tindra el BLOC tambe, no?.
Els problemes de goteres estan desde el primer dia.

La Cotorra de la Vall ha dit...

T'hem de matisar.

El pavelló es va projectar i es va aprovar el projecte amb un govern PP - Bloc.

T'expliquem i ho expliquem als lectors.

Els terrenys s'adquiriren en gener del 1999, el projecte es va aprovar per unanimitat en març del 1999; la presentació del projecte als vallers va ser el mes d'abril del 1999, la mesa de contractació el va adjudicar el mes de maig del 1999 i el plenari de juny aprova l'adjudicacio del 1999.

EIXE MATEIX MES DE JUNY HI HAVIA ELECCIONS LOCALS QUE DONAVEN LA MAJORIA ABSOLUTA AL PP

L'inici de les obres, amb la construcció de l'estructura va ser en setembre del 1999 amb el govern de majoria absoluta d'Eugenio Pérez ja constituït i funcionant.

A partir d'ací ens agradaria que tu ens deduires quina responsabilitat té el Bloc amb les deficiencies de l'obra, quan tota l'obra es fa sota un govern del PP i les recepciona eixe govern del PP.