L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 8 de novembre del 2011

ELECCIONS 20-N: Acte Central de Compromís-Q a Tavernes



Dimecres a les 8 de la vesprada i a la Casa de la Cultura ha anunciat la coalició Compromís el seu acte central de campanya a la nostra ciutat a les eleccions generals del dia 20.

Intervindrán com oradors, Jordi Joan, alcalde de Tavernes; Pere Fuset candidat al Senat i el cap de llista per València, Joan Baldoví.
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

collo Jordi Juan a l acte?? com ha pujat el poble de categoria no?? Gracies Bloc per fer que en la Comunitat Tavernes torne a ser important¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Rabos de pansa per a l'anònim que no recorda que en tots els actes del PP sempre ha parlat Eugenio Pérez o Manolo Vidal, que també eren alcaldes.
Molt normal que en un acte parle l'alcalde del poble si es d'eixe partit.
I si no parlara, diries que l'alcalde té poca categoria o escassa formació i per això no és capaç de parlar al costat dels pesos pesants del partit.
Que vos coneixem.

FOTOMATONS ha dit...

els del pp ja cauen en el ridícul més detestable. Ho dic pel primer anònim.

Anònim ha dit...

si clar, aci els unics que son cultes, que saben estar, que son raonables i persones com calen sou vosaltres, els que neguen ser del Bloc, com tot este blog... vinga va... rabos de pansa per a qui vos interesa.

Anònim ha dit...

si clar, aci els unics que son cultes, que saben estar, que son raonables i persones com calen sou vosaltres, els que neguen ser del Bloc, com tot este blog... vinga va... rabos de pansa per a qui vos interesa.
X cert, tractaba de ser ironic. I no soc pepero, lo que pasa es que per a vosaltres qui ja no defen a JJ com si fos la reencarnacio de Ghandi, Kenedy y Obama junts es algu a qui atacar. en fi, gracies cotorreta oer donar vidilla a poble i poder-nos engrescar.

Anònim ha dit...

Doncs si has volgut ser irònic reconeix que no ho has fet amb encert. Hi havia altres maneres perquè tot semblava militant acerrim del PP.
Jo ho entenc així.

això ho pague jo ha dit...

Amic anonim primer, si parles de cultes, persones que saben estar, raonables i persones com cal, segur que estas parlant de gent del Bloc...
jo també vull ser irònic...
però igual soc tan roïn com tu. No sé...

Anònim ha dit...

Perdoneu, no sabia que debatia amb "grans literats", no gossare a repetir l atreviment, i des de lo mes humil del me u esser, us demane perdo. Nomes el pensament d haver incurrit en falta o molestia cap a vostes, em flagel.la com a fuet cruel i despiatat descarnant el meu cos mortal fent-me desitjar la mort.