L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 6 de novembre del 2011

ELECCIONS 20-N: Polèmica pel repartiment de temps en del debat electoral de Canal 9. A EU li assignen 27 segons i a Compromís 11 segons



La Junta Electoral ha imposat,  a petició del PSOE, 11 segons d'intervenció a Compromís i 27ª EU. Tant Compromis com EU han recorregut la decisió de la Junta Electoral de València que els ha atorgat onze segons i vint-i-set segons, respectivament, en el debat electoral de Canal 9. La Junta Electoral ha fet cas d'un recurs presentat pel PSOE i que demanava que no es distribuirá el temps d'intervenció a parts iguals, tal com havia previst Canal 9, sinó que es fera proporcionalment als resultats obtinguts per cada formació el 2008.

En eixes condicions al PP li correspondrien, en cada bloc temàtic en què es dividirà el debat, una intervenció de vuit minuts; al PSOE set minuts a EU vint-i-set segons i a Compromís onze segons.

Cal recordar que els representants del PSOE en el Consell d'Administració de RTVV ja havien votat en contra de la inclusió d'EU i Compromís en els debats electorals i van intentar forçar, sense cap èxit, que els debats foren un cara a cara amb el PP.

RTVV ha recorregut la decisió de la Junta Electoral de València a la Junta Electoral Central. També Compromís ha escampat per Twitter l'etiqueta #11segonscompromis per criticar la decisió.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No passa res. Encara els sobren alguns segons als votants del PSOE per adonar-se que el vot util es Compromís.

B de bicicleta ha dit...

Esta és la democràcia que ens volen vendre. Per cert, algú encara creu en ella? Vergonyós...

Estruch ha dit...

Doncs a altres com UPyD ni aixó en la tele nacional, tot per als grans, els xicotets no interessa, no siga cosa que creixquen.

Anònim ha dit...

A B de bicicleta, el problema no s el sistema, la gran ventaja que te este, es que cada cert temps, tens la oportunitat de triar, votar i expresar el que vols o el que vols. No falla el sistema, fallen les persones.

Anònim ha dit...

el dia que un politic s´assigne el salari minim com a sou, eixe dia sabrem el que es voluntad de SERVICI PUBLIC, i no mitges dedicacions i dedicacions exclusives de gent que treballa ja per a l´estat