L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 7 de novembre del 2011

ELECCCIONS 20N: El col·lectiu de Compromís-Bloc celebra un dinar de germanor




El col·lectiu de la coalició Compromís a Tavernes, on estan integrats els partits Bloc e Iniciativa, van celebrar ahir una paella de germanor amb una gran assistència de militants i simpatitzants.

Un poc més de cent persones, entre elles l'alcalde i regidors,  hi assistiren a l'acte celebrat al local de la Falla Portal i compartiren unes hores de germanor i bona campanyia. 


 Com no es va aprofitar per parlar dels temes locals i de les eleccions del 20-N de manera distendida i de les darrers novetats en les campanyes i programes. Com aquell que diu, cosa prou normal perquè són les eleccions la fruta del dia i més quant estem a les portes d'eixe debat anunciat entre els líders de les dos  formacions més grans i que ve a demostrar que en esta democracia que tenim tots no són igual ni pareguts. 

 
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, del Bloc, així com el secretari de la formació, Perfecto Benavent, dirigiren unes paraules comentant temes generals de la política local i autonòmica i encorajants els assistents al treball de cara a la cita electoral del 20-N.

- Sobre la nota i fotos remeses pel Bloc.
-